Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024
Περιγραφή
Επενδυτικά αγροτεμάχια για κατασκευή διαμερισμάτων ή μονοκατοικίας σε εξαιρετική τιμή στην περιοχή Μαρματσούκα – Διρός Ανατολικής Μάνης 11045 τ.μ. Δείτε αυτά τα αγροτεμάχια με ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και 900 μέτρα από το οικισμό της Μαρματσούκας.

Η περιοχή είναι κατάλληλη για ήρεμες ημέρες με ανεμπόδιστη υπέροχη πανοραμική θέα στη Μεσόγειο θάλασσα και το βουνό Ταΰγετος στο πίσω μέρος . Ηλεκτρικό ρεύμα και νερό σε απόσταση περίπου 300 μ. στον οικισμό. Τουριστικοί προορισμοί βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, όπως τα περίφημα Σπήλαια του Διρού 7 χλμ., το Λιμένι 14 χλμ. και η αρχαία πόλη της Αρεόπολης 10 χλμ.

Το αγροτεμάχιο (1) 8645 τ.μ. έχει πρόσοψη σε αγροτική οδό και είναι οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση ως προϋφιστάμενο 85.

Το αγροτεμάχιο (2) 2400 τ.μ., είναι κατάλληλο για βοηθητικές χρήσεις του μεγάλου αγροτεμαχίου ως συνέχεια με ενδιάμεσο την βοηθητική αγροτική οδό.

Τοπογραφική ενημέρωση
Αγροτεμάχια με συνολικό εμβαδόν 11045 τ.μ. βρίσκονται στη θέση “Κουριάνικο” στη περιφέρεια οικισμού Μαρματσούκα της Τοπικής Κοινότητας Πύργου Δυρού της Δημοτικής Ενότητας Οιτύλου Ανατολικής Μάνης.

Δόμηση: 283 τ.μ.
Κάλυψη:
Ύψος κτίσματος max: 7,5 μέτρα ( 2 όροφοι)

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

///
Μπορείτε να δείτε αναλυτική παρουσίαση στο
> https:// greek.is/ 2315
Περισσότερα ακίνητα στο
> https:// www. eliterealestate. gr

---
Η ELITE Real Estate - Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα με συνεχή καριέρα στο τομέα της #Real Estate ως ένα από το πιο δυναμικά γραφεία για συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων στην Μεσσηνία, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 6, στην Καλαμάτα.

---
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ:
ELITE REAL ESTATE
Σύμβουλοι ακινήτων
2721028 928 / 698 120 9727
https:// www. eliterealestate .gr
kalamata @ eliterealestate. gr
Social Media: #eliterealestate #eliterealhome
https:// www.facebook. com/eliterealestate. gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2315
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
11.045 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 98.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή