Διαμέρισμα άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Άνω Εκάλη, Εκάλη

Εκάλη
  • € 650.000
  • 5+
  • 260
  • 3+
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Τοποθετημένο μέσα σε ένα γαλήνιο συγκρότημα δύο τριώροφων πολυκατοικιών, αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όσους έχουν ένα απαιτητικό μάτι. Εγκατεστημένο σε ένα επιβλητικό οικόπεδο 3.631 τμ, διαθέτει περίπου 170/000 εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία επί του οικοπέδου, συνολικής έκτασης 617.31 τμ. Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του δεύτερου κτιρίου, και εκτείνεται σε εντυπωσιακά 260 τμ.
Διαθέτοντας τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, συμπεριλαμβανομένου ενός ευρύχωρου κύριου υπνοδωματίου με μπάνιο και βεστιάριο, αυτή η κατοικία είναι σχεδιασμένη για άνεση και λειτουργικότητα. Ο χώρος διαβίωσης περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι που κοσμείται με τζάκι, μια ξεχωριστή, ευρύχωρη τραπεζαρία και έναν ευέλικτο χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθιστικό, TV room, ή γραφείο, προσφέροντας άπλετο χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Μια άνετη κουζίνα με καθημερινή τραπεζαρία, ένα δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο και ένα βολικό δωμάτιο πλυντηρίου με ντουλάπες, συμπληρώνουν τους χώρους αυτού του άριστα διαμορφωμένου διαμερίσματος.
Εκτεταμένα μπαλκόνια που απλώνονται σε 120 τ.μ., περιβάλλουν το διαμέρισμα, προσφέροντας μαγευτική θέα στον καταπράσινο κήπο, ενώ μεγάλα λειτουργικά παράθυρα, που διαθέτουν πλαίσια αλουμινίου και διπλά τζάμια, προσκαλούν άπλετο φυσικό φως στους εσωτερικούς χώρους, προσφέροντας ένα ήρεμο υπαίθριο καταφύγιο.
Ενδιαφέρουσες εξελίξεις βρίσκονται στον ορίζοντα, με την επικείμενη ολοκλήρωση της εγκατάστασης φυσικού αερίου στην περιοχή. Υπάρχουν σχέδια για τη μετατροπή των υφιστάμενων λεβητοστασίων σε πρόσθετους χώρους αποθήκευσης και γκαράζ, προσφέροντας βελτιωμένη προσβασιμότητα και λειτουργικότητα για τους κατοίκους. Επιπλέον, ολόκληρο το κτίριο πρόκειται να υποβληθεί σε ανακαίνιση τον Απρίλιο, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, υποσχόμενη ένα ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο περιβάλλον διαβίωσης.
Ο σημερινός ιδιοκτήτης επενδύει επίσης στο εσωτερικό του διαμερίσματος, με συνεχιζόμενες ανακαινίσεις
Ειδικότερα, αυτό το διαμέρισμα παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία, καθώς αποτελείται από δύο μικρότερα διαμερίσματα (150 τ.μ. + 110 τ.μ.) που έχουν συνδυαστεί σε ένα. Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν να τα επαναφέρουν σε ξεχωριστές μονάδες, ξεκλειδώνοντας περαιτέρω ευελιξία και επενδυτικές δυνατότητες.
Συνοψίζοντας, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ευρύχωρη διαβίωση, δυνατότητες ανακαίνισης και μια προνομιακή τοποθεσία στην περιζήτητη γειτονιά της Εκάλης. Με τις επερχόμενες βελτιώσεις και τη δυνατότητα προσαρμογής, παρουσιάζει μια συναρπαστική ευκαιρία για απαιτητικούς αγοραστές που αναζητούν ένα μείγμα άνεσης, ευκολίας και επενδυτικών δυνατοτήτων.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Εκάλη αποτελεί ένα από τα πλέον αριστοκρατικά προάστια, με υψηλών προδιαγραφών αρχιτεκτονική, εξαίρετο ρυμοτομικό σχέδιο και πλούσιους χώρους πρασίνου, καθώς και ιδιωτικές λέσχες άθλησης και κοινωνικής συνάθροισης. Βρίσκεται στους πρόποδες της Πεντέλης, μόλις 4χλμ. από την Κηφισιά και 16χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Εκάλη, που πήρε το όνομά της από τον αρχαίο ελληνικό ομώνυμο δήμο, είναι ένα ήσυχο, όμορφα κτισμένο προάστιο της Αθήνας. Είναι ένα καταπράσινο προάστιο, περιτριγυρισμένο από δάση, ιδανικό για όσους αναζητούν αρμονία με τη φύση. Οι μεγάλες, ευρύχωρες βίλες είναι το σπίτι των πιο ισχυρών οικογενειακών επιχειρήσεων και ναυτιλιακών οικογενειών. Οι περισσότεροι κάτοικοι της Εκάλης επωφελούνται από τις πολυτελής αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το Ekali Club και το Politia Tennis Club. Διεθνή και ιδιωτικά σχολεία είναι εύκολα προσβάσιμα και προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς των μαθητών. Η Εκάλη είναι μια περιοχή αμιγούς κατοικίας, που σημαίνει ότι τα καταστήματα, τα εμπορικά καταστήματα και οι επαγγελματικές επιχειρήσεις δεν επιτρέπονται εντός της κοινότητας.
Προσβασιμότητα: Οι κάτοικοι της Εκάλης εξυπηρετούνται τόσο από τη Δροσιά που βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών, όσο κι από την Νέα Ερυθραία, γνωστή για τα καταστήματα της, τα εστιατόρια και τη νυχτερινή ζωή καθώς και την Κηφισιά. Επίσης, έχει εύκολη πρόσβαση στην Εθνική Οδό για γρήγορη μετακίνηση προς το κέντρο της Αθήνας και την Αθηναϊκή Ριβιέρα μέσα σε 20-30’, και διαμέσου της Αττικής Οδού στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών εντός 45’.
Επενδυτική Δυναμική: Είναι μια από τις πιο διάσημες περιοχές στην περιοχή της Αθήνας που πάντα θα προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UPB3 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
260 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία υγραέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή