Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚεφαλονιάΕπαρχιακή Οδός Σάμης-Τζανάτων, Κεφαλληνία 28080
  • € 45.000
  • 725
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024
Περιγραφή
Αυτό το οικόπεδο (σημ. Νο1 στην εικόνα), έχει δυνατότητα δόμησης έως 400 τ.μ. Βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα ήσυχη τοποθεσία, που χαρακτηρίζεται από αραιά σχεδιασμένη οικοδόμηση προσφέροντας ένα γαλήνιο περιβάλλον. 

Σε μια από τις ευνοϊκότερες θέσεις στην ανατολική πλευρά του νησιού, με απαράμιλλη ομορφιά και γραφικό τοπίο διατηρεί απόσταση από το πλήθος ενώ παράλληλα βρίσκεται κοντά στην κωμόπολη Σάμη και το λιμάνι της τα οποία απέχουν μόλις 3,5 χιλιόμετρα με διάρκεια διαδρομής περίπου 5 λεπτών.

Μόλις 8 χλμ. από την εκπληκτική παραλία της Αντίσαμου, το οικόπεδο απολαμβάνει μαγευτική θέα, όπου τα καταπράσινα βουνά συναντούν το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου.

Επιπλέον, το αεροδρόμιο βρίσκεται σε βολική απόσταση 30 χιλιομέτρων, ενώ η πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι, απέχει μόλις 24 χιλιόμετρα. Η περίφημη παραλία του Μύρτου, φημισμένη για τα γαλανά νερά και τη φυσική ομορφιά της, βρίσκεται μόλις 18 χιλιόμετρα μακριά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ανυπέρβλητα σπήλαια Δρογκαράτη και Μελισσάνη, με την εξωπραγματική ομορφιά, τους, είναι εύκολα προσβάσιμα, σε απόσταση μόλις 4χλμ και 5,5χλμ. αντίστοιχα, προσφέροντας απαράμιλλες ευκαιρίες εξερεύνησης σπηλαίων.

Το οικόπεδο είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς βρίσκεται δίπλα στον ασφαλτοστρωμένο επαρχιακό δρόμο Σάμης-Πόρου, πλάτους 6-10 μέτρων.
Η κατασκευή πισίνας δεν περιορίζει τη δυνατότητα δόμησης του οικοπέδου.

Τηλ επικοινωνίας: +306982594178
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
sale068
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
725 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 45.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή