Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Ερέτρια
  • € 1.600.000
  • 20.000
Περιγραφή
** ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 20000 Τ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΤΡΙΑ ΜΑΛΑΚΩΝΤΑΣ, ΕΥΒΟΙΑ**

Με υπέροχη πανοραμική θέα στη θάλασσα, τον Ευβοϊκό κόλπο και την Αττική, αυτό το αμφιθεατρικό οικόπεδο 20 στρεμμάτων βρίσκεται σε μια από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ερέτριας. Ένας χώρος που προσφέρει αμέτρητες επιλογές για επενδύσεις και κατοικία.

**ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:**
Αυτό το παραθαλάσσιο οικόπεδο είναι ιδανικό και κατάλληλο για την εγκατάσταση τουριστικών ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών κατοικιών , ιδιωτικής κατοικίας Βίλλα και άλλων επαγγελματικών χρήσεων.

**ΔΟΜΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ:**
Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με συντελεστή δόμησης 0,18 και συντελεστή κάλυψης 10% κατάλληλο για όσους επιθυμούν ιδιωτικοτητα για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους, μακριά από την πολυβοή, καθημερινή ζωή.

**ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:**

Αυτό το μοναδικό ακίνητο, λόγω της περίοπτης του θέσης και της στρατηγικής τοποθεσίας του, αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση. Ο συντελεστής δόμησης επιτρέπει την κατασκευή 1.800 τ.μ. οικοδομήσιμων χώρων, καθιστώντας το ιδανικό για οικιστική χρήση. Για επαγγελματική ή τουριστική χρήση, σύμφωνα με τη νομοθεσία, ο συντελεστής και οι όροι δόμησης επιτρέπουν την κατασκευή τουριστικών κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων και άλλων επαγγελματικών χρήσεων.

**ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 1.600.000 ΕΥΡΩ**

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να δείτε αυτό το μοναδικό ακίνητο, επικοινωνήστε μαζί μας.
Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία για ένα κομμάτι παραδείσου στην πανέμορφη Ερέτρια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6491891 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
20.000 m²
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή