• € 1.300/μήνα
    € 1.500(-13,3%)
  • 120
  • 2
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-22 - Παλαιό Φάληρο Φλοίσβος ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο γραφείο στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 χώρους, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1975 και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, A/C, συναγερμό, προεγκατάσταση συναγερμού, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 1.300 €
Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος για συστέγαση γραφείων σε πολύ κεντρικό σημείο του Φαλήρου.



Βρίσκεται εντός χώρου συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και είναι ρετιρέ. Αποτελείται από σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, 3 μεγάλα δωμάτια, 1 μπάνιο και 1 WC, και διαθέτει μεγάλες βεράντες στην πρόσοψη και το πίσω μέρος του κτηρίου.
.
Το σαλόνι είναι μεγάλο και πολύ φωτεινό καθώς έχει δύο μεγάλες μπαλκονόπορτες που ανοίγονται στη μπροστινή βεράντα με απεριόριστη θέα.

Η κουζίνα είναι άνετη και περιποιημένη, με όμορφες ξύλινες και μαρμάρινες επιφάνειες και πόρτα που οδηγεί στη βεράντα.

Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες και δική τους πρόσβαση στη μπροστινή αλλά και την πίσω βεράντα. Το ένα εκ των δωματίων ενώνεται άμεσα με το μπάνιο με ξεχωριστή πόρτα, δίνοντας τη δυνατότητα να απομονωθούν. 

Τέλος, τα μπάνια είναι μοντέρνα και άνετα, με μεγάλες εντοιχισμένες ντουζιέρες.

Είναι κατασκευασμένο το 1975, αλλά ανακαινίστηκε πρόσφατα με υλικά υψηλής ποιότητας, όπου ανανεώθηκαν και αναδείχθηκαν οι χώροι του. Στο σύνολό του έχει πολύ καλή διαρρύθμισή, άνετους χώρους και πολύ ψηλά ταβάνια.

Διαθέτει θέρμανση κεντρική πετρελαίου,  πατώματα στρωμένα με παρκέ και πλακάκι, πόρτα ασφαλείας και εγκατάσταση συναγερμού. Επίσης περιλαμβάνει και 4 κλιματιστικά, τα οποία είναι πλήρως λειτουργικά.

Η πολυκατοικία είναι πάνω στη κεντρική αγορά του Φαλήρου, πολύ κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου και είναι περιποιημένη και ήσυχη. Βρίσκεται στη περιοχή του Φλοίσβου και είναι μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα. 

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία σε ένα πολύ περιζήτητο σημείο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-22 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.300/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή