Δυάρι Χανιά, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΧανιά
  • € 395.000
  • 3
  • 71
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Παραθαλάσσιο διαμέρισμα προς πώληση στο Μάλεμε.
Φωλιασμένο σε ένα αριστοκρατικό παραθαλάσσιο συγκρότημα κατοικιών, αυτό το διαμέρισμα 70,85μ² αποτελεί την επιτομή της πολυτελούς παραθαλάσσιας ζωής. Απολαμβάνοντας κοινόχρηστους κήπους και μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα, αυτή η κατοικία προσφέρει έναν τρόπο ζωής απαράμιλλης άνεσης και χαλάρωσης.
Κατά την είσοδο, σας υποδέχεται ένα ενιαίο σαλόνι και τραπεζαρία, που συνδυάζει απρόσκοπτα τη λειτουργικότητα με την κομψότητα. Η διπλανή κουζίνα έχει σχεδιαστεί προσεκτικά με σύγχρονες συσκευές και άφθονο χώρο αποθήκευσης, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο των σεφ όσο και των διασκεδαστών.
Οι κάτοικοι έχουν αποκλειστική πρόσβαση στην μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα, ιδανική για χαλαρές βουτιές και ηλιόλουστες συγκεντρώσεις. Ένας καθορισμένος χώρος στάθμευσης εξασφαλίζει άνεση στους κατοίκους και τους επισκέπτες, παρέχοντας απρόσκοπτη πρόσβαση στο κατάλυμα.
Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα όμορφα εξοπλισμένο μπάνιο, παρέχοντας άνεση και ιδιωτικότητα στους ενοίκους. Δύο βεράντες προσφέρουν φιλόξενους εξωτερικούς χώρους για να απολαύσετε τη θαλάσσια αύρα και να απολαύσετε τον ήλιο της Μεσογείου ατενίζοντας τη μαγευτική θάλασσα που απλώνεται ατελείωτα.
Σχεδιασμένο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτό το σπίτι αποπνέει στυλ, κομψότητα και ζεστασιά. Από τους κομψούς εσωτερικούς χώρους μέχρι τους γαλήνιους εξωτερικούς χώρους, κάθε πτυχή της κατοικίας έχει κατασκευαστεί στην τελειότητα.
Η παράδοση αναμένεται σε 12 μήνες, προσφέροντας άφθονο χρόνο για να προβλέψετε και να σχεδιάσετε τον παράκτιο τρόπο ζωής που ονειρεύεστε.
Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό αυτού του ακινήτου είναι η εξαιρετική του θέση δίπλα στη θάλασσα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία ή επένδυση σε ακίνητα. Είτε αναζητάτε ένα ήρεμο καταφύγιο είτε μια προσοδοφόρα ευκαιρία ενοικίασης, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες απόλαυσης και δημιουργίας εισοδήματος.
Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του παραδείσου - προγραμματίστε μια θέαση σήμερα και ζήστε την επιτομή της παράκτιας πολυτέλειας σε αυτό το εξαιρετικό παραθαλάσσιο συγκρότημα.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-7133.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
931450 - 11/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
71 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 395.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή