Μονοκατοικία βίλα Κίσσαμος, Κέντρο, Κίσσαμος

ΚίσσαμοςΚίσσαμος
  • € 418.000
  • 4
  • 108
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλα προς πώληση στην Κίσσαμο.
Φωλιασμένη στη γοητευτική παραθαλάσσια πόλη της Κισσάμου, αυτή η εκπληκτική ανεξάρτητη βίλα προσφέρει την επιτομή της πολυτέλειας σε μια περιζήτητη τοποθεσία. Με χρονοδιάγραμμα παράδοσης μόλις 15 μηνών από την πώληση, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να εξασφαλίσετε το σπίτι των ονείρων σας σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον.
Αυτή η βίλα βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 325,00μ² και διαθέτει άφθονο χώρο τόσο για εσωτερική όσο και για υπαίθρια διαμονή. Η βεράντα με πέργκολα έκτασης 26,50μ² προσφέρει το ιδανικό μέρος για φαγητό και χαλάρωση σε εξωτερικούς χώρους, ενώ ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης εξασφαλίζει άνεση στους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Αυτή η μονοώροφη βίλα εκτείνεται σε μια συνολική στεγασμένη επιφάνεια 108,84μ² και προσφέρει απρόσκοπτη διάταξη σχεδιασμένη για άνεση και στυλ. Το ισόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία και μια άρτια εξοπλισμένη κουζίνα, προσφέροντας το τέλειο σκηνικό τόσο για καθημερινή ζωή όσο και για διασκέδαση.
Η βίλα διαθέτει επίσης βεράντα στον τελευταίο όροφο, που προσφέρει πανοραμική θέα στο γύρω τοπίο και στην απέραντη θάλασσα. Με τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν ιδιωτικότητα και πολυτέλεια σε κάθε γωνιά του σπιτιού.
Σε βολική τοποθεσία κοντά στο λιμάνι της Κισσάμου και στο κέντρο της πόλης, αυτή η βίλα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες. Οι βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες βρίσκονται σε μικρή απόσταση, ιδανικές για να απολαύσετε χαλαρές μέρες δίπλα στη θάλασσα.
Για όσους προτιμούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η εύκολη πρόσβαση στα λεωφορεία εξασφαλίζει άνετη μετακίνηση σε όλη την περιοχή. Επιπλέον, μια μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πόλη των Χανίων και το Διεθνές Αεροδρόμιο κάνει αυτή τη βίλα ιδανική επιλογή τόσο για παραθεριστές όσο και για μόνιμους κατοίκους. Παράδοση μετά από 15 μήνες.
Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια πολυτελή βίλα στην Κίσσαμο προγραμματίστε μια θέαση σήμερα και ζήστε την απόλυτη παραθαλάσσια ζωή.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 0v-1016.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
931503 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 418.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή