Γκαρσονιέρα Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 78.000
  • 1
  • 22
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024
Περιγραφή
ΝΤΕΠΩ- ΠΩΛΕΙΤΑΙ STUDIO ΚΑΘΑΡΗΣ επιφανείας 22τμ περίπου, το οποίο καταλαμβάνει τμήμα του ανωγείου ορόφου της οικοδομής και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας-δωματίου και ένα πλήρες λουτρό με ντουζιέρα και παράθυρο. Διαθέτει θύρα ασφαλείας, δάπεδα κεραμικών πλακιδίων σε όλους τους χώρους, τριπλά θερμομονωτικά κουφώματα με σίτες και ρολά εξωτερικά, ξύλινα πρεσσαριστά εσωτερικά, θερμοπρόσοψη και ηχομόνωση στην οροφή του. Είναι εξοπλισμένο με ντουλάπα λακαριστή, ηλεκτρικές συσκευές (εστίες, φούρνο, απορροφητήρα, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων, θερμοσίφωνα) και συναγερμό. Θερμαίνεται και ψύχεται με ένα κλιματιστικό μηχάνημα. Πρόκειται για ένα φανταστικό, πολυτελές και πολύ φωτεινό ακίνητο, το οποίο διαθέτει εξώστη κανονικού πλάτους και έχει πρόσοψη στο προκήπιο της οικοδομής. Είναι άριστη επιλογή για ιδιοκατοίκηση, επένδυση, ακόμη και για επαγγελματική στέγη. Η οικοδομή είναι πολύ καλής συντηρήσεως και βρίσκεται δίπλα σε πάρκο, σε κεντρικές οδούς και σε κοντινή απόσταση από το metro όταν αυτό λειτουργήσει.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
931050
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
22 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 78.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή