Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΠλατανιάςΠλατανιάς
  • € 90.000
  • 2.500
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024
Περιγραφή
Οικόπεδο με θέα θάλασσα προς πώληση στο Ξαμουδοχώρι.
Αδράξτε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου στο γαλήνιο χωριό Ξαμουδοχώρι με αυτό το αποκλειστικό οικόπεδο 2.500 τετραγωνικών μέτρων. Με εγκεκριμένη οικοδομική άδεια και τρεις στύλους ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν ήδη εγκατασταθεί επί τόπου, αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια βελτιωμένη διαδρομή για την υλοποίηση του σπιτιού των ονείρων σας ή του επενδυτικού σας έργου.
Ανάμεσα σε 60 ελαιόδεντρα, το οικόπεδο αποπνέει ηρεμία και γοητεία, παρέχοντας ένα γραφικό σκηνικό που περικλείει τέλεια την ουσία της αγροτικής Κρήτης.
Βυθιστείτε σε εκπληκτική θέα της λαμπερής θάλασσας, των μαγευτικών Λευκών Ορέων και των γραφικών χωριών που διασκορπίζουν το τοπίο, προσφέροντας ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πανόραμα φυσικού μεγαλείου.
Με γενναιόδωρη δυνατότητα δόμησης έως 186 τετραγωνικά μέτρα, αυτό το οικόπεδο προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αριστοκρατική κατοικία προσαρμοσμένη στις ακριβείς προδιαγραφές σας, είτε ως μόνιμη κατοικία είτε ως προσοδοφόρο περιουσιακό στοιχείο που δημιουργεί εισόδημα.
Είτε φιλοδοξείτε να δημιουργήσετε ένα γαλήνιο καταφύγιο για μόνιμη διαμονή είτε επωφεληθείτε από την αυξανόμενη ζήτηση για ενοίκια διακοπών, αυτό το αξιόλογο οικόπεδο στο Ξαμουδοχώρι προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες.
Μην χάσετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε το κομμάτι του παραδείσου σας σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της Κρήτης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσουμε μια θέαση και να ξεκινήσετε το ταξίδι για την πραγματοποίηση του μεσογειακού ονείρου σας.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 03-2934.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
931519
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.500 m²
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή