Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΑβίαΚαλιαναίικα, Καλιαναίικα 24022
  • € 65.000
  • 1.565
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2024
Περιγραφή
Στην περιοχή “Καλιαναίικα” της κοινότητας Δολών και σε απόσταση 7 λεπτών από το παραθαλάσσιο ιστορικό χωριό της Μεσσηνίας, Κιτριές, με τις υπέροχες παραλίες, προς πώληση αγροτεμάχιο με δυνατότητα δόμησης έως 200 τ.μ.

Το αγροτεμάχιο έχει πρόσοψη 6 μέτρων σε ασφαλτοστρωμένη αγροτική οδό -> Καλιαναίικα προς Δολούς – > καθώς και 22 μέτρα σε 2η αγροτική οδό.

Το αγροτεμάχιο περιέχει 15 ελιές και είναι ελαφρώς επικλινές. Δυτικά η θέα προς τη θάλασσα είναι δυνατή από το ύψος του εδάφους και πανοραμική από μελλοντική κατοικία στο ύψος του 1ου ορόφου.

Η περιοχή έχει μπει στη διάθεση της βραχυχρόνιας μίσθωσης με κατοικίες που συνδυάζουν την ηρεμία της περιοχής, την θέα και τη μικρή απόσταση από τις Κιτριές και τις παραλίες της περιοχής.

*Για την υπόδειξη του ακινήτου και τοπογραφικών και άλλων δικαιολογητικών ιδιοκτησίας είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Τοπογραφική ενημέρωση
Το αγροτεμάχιο με εμβαδόν 1565,14 τ.μ. βρίσκεται στη θέση “Καλιαναιίικα”, στην κοινότητα Δολών, της Δ.Ε Αβίας, του Δήμου Δυτικής Μάνης. Εντός ζώνης 800 μέτρων από το κέντρο του στάσιμου οικισμού. Το αγροτεμάχιο είναι οικοδομήσιμο με τους παρακάτω όρους δόμησης.

Δόμηση: 200 τ.μ. max
Κάλυψη: 60%
Ύψος κτίσματος max: 7,5 μέτρα, όροφοι 2.

*Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αρτιότητα και του όρους δόμησης του κάθε οικοπέδου και τα στοιχεία δόμησης αντλούνται από το τοπογραφικό που έχει προσκομιστεί από τον πωλητή. Υπεύθυνος για έλεγχο είναι ο εκάστοτε μηχανικός του ενδιαφερόμενου προς αγορά.

*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

///
Μπορείτε να δείτε αναλυτική παρουσίαση στο
> https:// greek.is/ 2306
Περισσότερα ακίνητα στο
> https:// www. eliterealestate. gr

---
Η ELITE Real Estate - Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα με συνεχή καριέρα στο τομέα της #Real Estate ως ένα από το πιο δυναμικά γραφεία για συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων στην Μεσσηνία, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 6, στην Καλαμάτα.

---
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ:
ELITE REAL ESTATE
Σύμβουλοι ακινήτων
2721028 928 / 698 120 9727
https:// www. eliterealestate .gr
kalamata @ eliterealestate. gr
Social Media: #eliterealestate #eliterealhome
https:// www.facebook. com/eliterealestate. gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2306
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.565 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 65.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή