Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚίσσαμοςΚίσσαμος
  • € 145.000
  • 485
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2024
Περιγραφή
Seaview Οικόπεδο προς πώληση κοντά στην παραλία στο Καστέλι.
Βρίσκεται στη γραφική περιοχή του Καστελλίου, αυτό το οικόπεδο προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να χτίσετε το ακίνητο των ονείρων σας σε μια εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία. Με έκταση 485 τετραγωνικά μέτρα με συντελεστή δόμησης 0,8, αυτό το οικόπεδο επιτρέπει οποιαδήποτε κατασκευή έως και 400 τετραγωνικών μέτρων, παρέχοντας άφθονο χώρο για μια ευρύχωρη και πολυτελή κατοικία ή ένα συγκρότημα διαμερισμάτων.
Σε βολική τοποθεσία, μόλις 500 μέτρα από τα καταγάλανα νερά της θάλασσας, οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση στην παραλία και σε όλες τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που προσφέρει. Επιπλέον, το οικόπεδο απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, εξασφαλίζοντας εγγύτητα σε ανέσεις, καταστήματα και χώρους διασκέδασης.
Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτού του οικοπέδου είναι η ανεμπόδιστη και απεριόριστη θέα στη θάλασσα, προσφέροντας εκπληκτική θέα που εκτείνεται μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι. Είτε χαλαρώνετε στη μελλοντική σας βεράντα είτε απολαμβάνετε μια βόλτα κατά μήκος της ακτογραμμής, θα μαγευτείτε από την ομορφιά του γύρω τοπίου.
Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του παραδείσου στο Καστέλι—προγραμματίστε μια θέαση σήμερα και αρχίστε να οραματίζεστε τις δυνατότητες για το παραθαλάσσιο καταφύγιό σας ή την επένδυση σε ακίνητα.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: A3-2940.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
931571
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
485 m²
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή