Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚορώνηΚορώνη
  • € 85.000
  • 4.257
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024
Περιγραφή
Οικόπεδο 4,257 τ.μ. στην Κορώνη Μεσσηνίας.

Το όμορφο αυτό οικόπεδο βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Κορώνης – ένα από τα ελάχιστα διαθέσιμα στην περιοχή.
Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία/ες, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο για κατοικίες ως 215 τ.μ. συν υπόγεια και σοφίτες, , σε ένα ή δύο επίπεδα.

ΚΟΡΩΝΗ
Η Κορώνη είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της παραλιακής Μεσσηνίας, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου οπού δεσπόζει το βενετσιάνικο κάστρο.
Απέχει από την Αθήνα 280χλμ. περίπου και 50χλμ. από την πρωτεύουσα του νομού Καλαμάτα.
Η Κορώνη, με τις αντιθέσεις του τοπίου της, προσελκύει σήμερα τα βλέμματα των επισκεπτών. Το Ενετικό Κάστρο που δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου, τα γραφικά καλντερίμια, τα διώροφα αρχοντικά σπίτια και οι αμέτρητες εκκλησίες προσδίδουν ένα μεσαιωνικό χαρακτήρα στην πόλη. Το όμορφο λιμάνι γεμάτο ψαροκάικα και ιστιοφόρα, τα πανέμορφα ανοιχτόχρωμα σπίτια με τα μπλε ή κόκκινα παράθυρα και τους ολάνθιστους με πολύχρωμα λουλούδια κήπους, τα στενά ασβεστωμένα σοκάκια, τα γραφικά μαγαζάκια στο Μώλο και οι υπέροχες παραλίες δίνουν πραγματικά ένα νησιωτικό χρώμα.
Η Κορώνη προσφέρεται για ήσυχες οικογενειακές διακοπές. Η αστείρευτη φυσική ομορφιά, η γραφικότητα του τοπίου, τα ιστορικά αξιοθέατα και η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων γοητεύουν κάθε επισκέπτη. Μικροί περίπατοι θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε τη μυστηριώδη μεσαιωνική πολιτεία που αγκαλιάζεται από την αίγλη της θάλασσας.
Στην Κορώνη θα βρείτε πολλές υπέροχες παραλίες, άλλες με ψιλή χρυσή άμμο και άλλες με βότσαλο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα, και να περάσετε ατέλειωτες ώρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης. Μπορείτε επίσης να επιδοθείτε σε θαλάσσια σπορ, όπως wind surfing, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, jet ski και beach volley.
Η Κορώνη, εκτός από τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα και τις θαυμάσιες αμμουδιές, διαθέτει επίσης μία ολοένα αναπτυσσόμενη τουριστική υποδομή.
Στην Κορώνη όπως και σε όλο το νομό Μεσσηνίας θα βρείτε μία πλούσια παραδοσιακή κουζίνα και πολλά αγνά ντόπια προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες :

EASYHOME
Μεσιτικό γραφείο ακινήτων
Φραντζή 18 Αριστομένους - Καλαμάτα
Κιν. 698 190 9005
Τηλ. 27210 22122
E-mail: hello@easyhome.com.gr
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.easyhome.com.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
342004
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.257 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή