Δυάρι δελφων - παρασκευοπουλου, Αγία Τριάδα, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΔΕΛΦΩΝ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
  • € 189.000
  • 3
  • 82
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο ΦΑΛΗΡΟ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, περιοχή Δελφών- Αρχαιολογικού Μουσείου, ένα εξ ολοκλήρου καΙ πολυτελώς ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ διαμπερές ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προσόψεως 82τ.μ., που αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο, σε πολύ υψηλό 1ο όροφο με ασανσέρ.

Ένα εξαιρετικό φωτεινότατο ακίνητο, που όλοι οι χώροι του έχουν έξοδο σε μεγάλη βεράντα ή εσωτερικό λειτουργικό μπαλκόνι και που οι εργασίες αναδόμησης και θωράκισης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την ιδιοκτήτρια Τεχνική Εταιρεία, με χρονοδιάγραμμα παράδοσης στα μέσα ΜΑΙΟΥ 2024.

Θωρακισμένη είσοδο ασφαλείας, εξωτερικά Γερμανικά συνθετικά κουφώματα μάρκας Kommerling με τριπλή υάλωση, ηλεκτρικά ρολά αλουμινίου και σήτες, BOSCH INVERTER 12000BTU κλιματιστικό στη σαλοκουζίνα, πλήρη εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, εσωτερική θερμομόνωση οροφής, γύψινες διακοσμητικές κατασκευές και κρυφοί φωτισμοί, ολοκληρώνουν την εικόνα ενός ξεχωριστού ακινήτου που διακρίνεται για την πολυτέλεια, λειτουργικότητά και την ενεργειακή του αναβάθμιση σε κλάση Β.

Καλοσυντηρημένη ασφαλής οικογενειακή οικοδομή με ασανσέρ και πράσινο χαρακτηρισμό ΥΑΣΒΕ, σε περιοχή με άριστη τοπική αγορά και παρεχόμενες υπηρεσίες, δίπλα σε σχολεία κάθε βαθμίδας, με άριστη εξυπηρέτηση γραμμών ΟΑΣΘ από και προς το Εμπορικό Ιστορικό ΚΕΝΤΡΟ και την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ και πολύ κοντά σε μελλοντικό σταθμό ΜΕΤΡΟ.

Το ακίνητο κατά την παράδοσή του, θα συνοδεύεται από 5ετή γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας απο την ιδιοκτήτρια Τεχνική Εταιρεία .

Μία εξαιρετικά πολυτελής πρόταση κατάλληλη τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για ασφαλή επένδυση, στην Ανατολική φοιτητική ''κοινότητα'' της Θεσσαλονίκης και κοντά στα Πανεπιστήμια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231071033-622 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 189.000
κοινόχρηστα
€ 8/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή