Δυάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Μπότσαρη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 190.000
  • 3
  • 77
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το άνετο διαμέρισμα διαθέτει μια γοητευτική ατμόσφαιρα με μοντέρνο σχεδιασμό και φιλόξενη διαρρύθμιση. Καθώς περνάτε την πόρτα, σας υποδέχεται ένα ευρύχωρο σαλόνι με μεγάλα παράθυρα που πλημμυρίζουν το χώρο με φυσικό φως. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε έναν ουδέτερο τόνο, προσφέροντας το κατάλληλο σκηνικό για την προσωπική σας διακόσμηση.

Και τα δύο υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι και διαθέτουν εντοιχισμένες ντουλάπες για εξοικονόμηση χώρου.
Το κορυφαίο ίσως στοιχείο αυτού του διαμερίσματος είναι το ιδιωτικό μπαλκόνι, προσβάσιμο τόσο από το καθιστικό, όσο και από το υπνοδωμάτιο. Βγείτε έξω και αναπνεύστε τον καθαρό αέρα καθώς απολαμβάνετε την άνεση αυτού του μπαλκονιού. Με αρκετό χώρο για ένα άνετο καθιστικό ή τον προσωπικό σας κήπο, το μπαλκόνι είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή να κάνετε μπάρμπεκιου με φίλους ή την οικογένεια.

Με το συνδυασμό των σύγχρονων ανέσεων και της φιλόξενης ατμόσφαιρας, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει το τέλειο μείγμα αστικής ζωής και χαλάρωσης.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Πρόκειται για μια μεσοαστική, ασφαλή και ήσυχη περιοχή κατειλημμένη κυρίως από κατοικίες και καταστήματα κάθε είδους, εξυπηρετούμενη από πολλές γραμμές λεωφορείων και ευρισκόμενη πολύ κοντά στη γραμμή του Μετρό. Σχολεία, εστιατόρια, πολλά super markets καθώς και διάφορα στέκια καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή καλύπτεται απο 3 κεντρικές αρτηρίες καθώς και άμεση πρόσβαση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 10min από την καρδιά της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούμενα από πολλές γραμμές λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις και από τη γραμμή του Μετρό.

Επενδυτική Δύναμη: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ησυχία, εγγύτητα στο κέντρο της πόλης (10 min.) με άμεση πρόσβαση προς τα Πανεπιστήμια, Ι.ΙΕΚ., Δημόσιες Υπηρεσίες, Νοσοκομεία, Σχολεία και από καλή συγκοινωνία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V4TJ - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
77 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή