Duplex, άριστη κατάσταση, 350 τμ, Κάτω Κηφισιά, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 900.000
    € 990.000(-9,1%)
  • 5
  • 350
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024
Περιγραφή
Αφεθείτε στην πολυτέλεια αυτής της εξαιρετικής κατοικίας που βρίσκεται στην περιζήτητη γειτονιά της Κηφισιάς. Διαθέτοντας σχολαστική κατασκευή και υψηλής ποιότητας φινιρίσματα, αυτή η κατοικία προσφέρει ένα απαράμιλλο μείγμα άνεσης, λειτουργικότητας και αισθητικής.
Κατασκευασμένη το 2010 και σχολαστικά ανακαινισμένη το 2021, αυτή η εκτεταμένη ιδιοκτησία εκτείνεται σε 350 τ.μ. σε ένα οικόπεδο 566 τ.μ., με αποκλειστική χρήση περιβάλλοντος χώρου 243 τ.μ.
Μια πραγματική όαση, διαθέτει μια λαμπερή πισίνα, καταπράσινο κήπο, πολλαπλά μπαλκόνια και μια γοητευτική αυλή, ιδανική για υπαίθριες συγκεντρώσεις και χαλάρωση.
Κατά την είσοδο, θα σας υποδεχτούν ευρύχωροι και φιλόξενοι χώροι καθιστικού, που τονίζονται από τέσσερα κομψά τζάκια στρατηγικά τοποθετημένα σε όλο το σπίτι. Η μοντέρνα λειτουργική κουζίνα είναι εξοπλισμένη με κορυφαίες συσκευές και έχει άμεση πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο και την πισίνα, υποσχόμενη πολλές απολαυστικές στιγμές για την οικογενειακή καθημερινότητα αλλά και την συντροφιά των εκάστοτε προσκεκλημένων.
Αποσυρθείτε στην κύρια κρεβατοκάμαρα, που διαθέτει το δικό της τζάκι και ιδιωτικό μπάνιο, ή χαλαρώστε στο ιδιαίτερα ευρύχωρο δεύτερο υπνοδωμάτιο, που πλημμυρίζει με φυσικό φως και διαθέτει δικό του πολυτελές μπάνιο.
Απολαύστε την απρόσκοπτη ροή του φυσικού φωτός σε όλο το σπίτι, που ενισχύεται από τον κρυφό φωτισμό και τα μεγάλα παράθυρα. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ένα δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο, ένα εσωτερικό ασανσέρ για πρόσθετη άνεση και πυράντοχες πόρτες ασφαλείας για την ειρήνη του μυαλού.
Διασκεδάστε αβίαστα με το περιμετρικό σύστημα ήχου, ενώ το δωμάτιο πλυντηρίου εξασφαλίζει ευκολία και αποτελεσματικότητα στις καθημερινές εργασίες. Επωφεληθείτε από την εκπληκτική θέα από την όμορφη, μεγάλη σοφίτα, η οποία ανοίγει σε μια πλακόστρωτη βεράντα, ιδανική για να απολαμβάνετε ηλιοβασιλέματα και υπαίθρια διασκέδαση.
To πολύ όμορφα διαμορφωμένο δωμάτιο παιχνιδιού, με το σύγχρονο τζακι του, έχει άμεση πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο και στην πισίνα συνδιάζοντας λειτουργικότητα και απόλαυση στην καθημερινότητα της οικογένειας.
Με ανατολικό-νοτιοανατολικό προσανατολισμό και βολική πρόσβαση από ασφαλτοστρωμένο δρόμο, αυτή η κατοικία προσφέρει την επιτομή της πολυτελούς διαβίωσης στην Κηφισιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το σπίτι των ονείρων σας.

Μια αξιόλογη γειτονιά που αποτελεί τη φυσική συνέχεια προς τα βόρεια είναι η διάσημη περιοχή του Στροφυλίου, σε ένα από τα πιο πράσινα και ήσυχα μέρη της Κηφισιάς με όμορφα σπίτια παντού. Δεν απέχει πολύ από το κέντρο και το σιδηροδρομικό σταθμό, όπως και από την Κηφισιά, αλλά και τη γειτονική Νέα Ερυθραία, ενώ ταυτόχρονα έχει άριστη πρόσβαση στις κύριες οδικές αρτηρίες της περιοχής και των βορείων προαστίων γενικότερα.
Τοποθεσία: Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02UHK6
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή