Δυάρι πρώτος όροφος, Ζηρίνειο, Κηφισιά

Κηφισιά
  • € 397.000
  • 3
  • 104
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024
Περιγραφή
Ανακαλύψτε την αστική ζωή στα καλύτερά της με αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα 1ου ορόφου στην καρδιά της Κηφισιάς. Σε μια προνομιακή τοποθεσία με θέα σε μια εκπληκτική όαση κήπου, αυτή η κατοικία 104 τ.μ. προσφέρει ευκολία και ηρεμία.
Σε ένα καλοδιατηρημένο τριώροφο κτίριο που χρονολογείται από το 1980, αυτό το διαμέρισμα απολαμβάνει μια προνομιακή διάταξη σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί το φυσικό φως και το χώρο. Μπείτε στο ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, το οποίο ανοίγει σε ένα μεγάλο μπαλκόνι που προσφέρει πανοραμική θέα στον καταπράσινο κήπο κάτω από το σπίτι.
Η διαρρύθμιση του διαμερίσματος περιλαμβάνει ένα διάδρομο που οδηγεί στην κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα επιπλέον μικρότερο δωμάτιο που μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Δύο μπάνια με ντους προσθέτουν στη λειτουργικότητα του χώρου, παρέχοντας ευκολία στους ενοίκους.
Τόσο η κουζίνα όσο και τα υπνοδωμάτια διαθέτουν πρόσβαση σε μπαλκόνια, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαμβάνουν τη γαλήνια θέα στον κήπο από πολλαπλά σημεία. Με την κεντρική του τοποθεσία σε απόσταση αναπνοής από την πολυσύχναστη αγορά, τα αξιόπιστα σχολεία και τις επιλογές των δημόσιων συγκοινωνιών, αυτό το ακίνητο προσφέρει το τέλειο μείγμα αστικής ευκολίας και ειρηνικού περιβάλλοντος.
Αν και το διαμέρισμα απαιτεί κάποια ανακαίνιση, είναι επί του παρόντος ενοικιασμένο (μέχρι 01/01/2027) και αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία για έμπειρους επενδυτές. Παρέχεται ασφαλής χώρος στάθμευσης με μία θέση στο γκαράζ, προσθέτοντας στην ευκολία της ζωής στην πόλη.
Είτε αναζητάτε μια άνετη κατοικία είτε μια επικερδή επενδυτική ευκαιρία, αυτό το διαμέρισμα σε κεντρική τοποθεσία στην Κηφισιά προσφέρει άπειρες δυνατότητες για τον μελλοντικό του ιδιοκτήτη.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02V4TQ
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 397.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, σόμπα
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή