Δυάρι νέο, ισόγειο, Παροικιά, Πάρος

Πάρος
  • € 250.000
  • 3
  • 60
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα στην περιοχή Παρος, στην Πούντα, είναι ένα καλαίσθητο και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα σε ένα καινούργιο κτίριο που ολοκληρώθηκε το 2024. Βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου. Η ενεργειακή του κλάση είναι Α, διασφαλίζοντας χαμηλές καταναλώσεις ενέργειας και άνετο κλίμα εντός του διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο και φωτεινό καθιστικό, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές και ένα λειτουργικό μπάνιο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ ο κλιματισμός εξασφαλίζει άνετες συνθήκες διαβίωσης κατά τους θερινούς μήνες.

Το διαμέρισμα διαθέτει μεγάλες βεράντες με θέα στο περιβάλλον, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και απόλαυση της ηλιοφάνειας και της φρέσκιας ατμόσφαιρας. Επίσης, ο κοινόχρηστος κήπος και η πισίνα προσφέρουν επιπλέον επιλογές αναψυχής και διασκέδασης.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή είναι υψηλής ποιότητας, με συνθετικά κουφώματα και διπλά τζάμια που παρέχουν καλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Επιπλέον, η παρουσία σίτων στα παράθυρα προσφέρει προστασία από έντομα και άλλα ενοχλητικά έντομα.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι προνομιακή, με εύκολη πρόσβαση σε άσφαλτο και κοντινή απόσταση από τη θάλασσα (μόλις 400 μέτρα). Επιπλέον, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 7 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο και 10 λεπτών οδήγησης από την περιοχή Παροικιά.

Το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση, καθώς προσφέρει υψηλή απόδοση ενοικιαστικών εσόδων λόγω της δημοφιλούς του τοποθεσίας και των πλούσιων παροχών. Επιπλέον, η δυνατότητα φιλοξενίας κατοικιδίων καθιστά το διαμέρισμα ακόμα πιο ελκυστικό για ενδιαφερόμενους αγοραστές ή ενοικιαστές.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8264
☎️ 210 6812500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
17747 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή