Διαμέρισμα ισόγειο, Κέντρο, Επανομή

Επανομή
  • € 700.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • T
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται πανέμορφη μονοκατοικία με απεριόριστη θέα στον Θερμαϊκό και στον Όλυμπο συνολικής επιφάνειας 350 τ.μ. Η μονοκατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα και είναι κτισμένη σε οικόπεδο 4000 τ.μ. απέχει από την παραλία μόλις 600 μέτρα, είναι ιδανική τόσο για ιδιοκατοίκηση, όσο και για επαγγελματική εκμετάλλευση μέσω Airbnb. Τα μεγάλα μπαλκόνια και ο τεράστιος κήπος που διαθέτει προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης απολαμβάνοντας την θάλασσα, τον  Ολύμπου και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Α] 1 επίπεδο: 130τμ χρησιμοποιείται ως κατοικήσιμος χώρος, έχει σαλόνι, τραπεζαρία κουζίνα, 2 δωμάτια, μπάνιο, τζάκι, αποθήκη. 

Β] 2 επίπεδο:  1 μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό 1 κουζίνα, 1 μπάνιο  τζάκι, τεράστια βεράντα.

Γ] 3 επίπεδο :2 ευρύχωρα παιδικά υπνοδωμάτια, 1 master bedroom με μπάνιο και dressing room, 1 γραφείο, 

Το κτίριο διαθέτει συναγερμό και προστατεύεται από security. Υπάρχουν 7 κλιματιστικά, 2 ενεργειακά τζάκια, εγκαταστάσεις για fan coil,ενδοδαπέδια κεντρική θέρμανση πετρελαίου, ηλιακά πάνελ και φωτοβολταϊκά με εισόδημα 6.000 ευρώ ετησίως. Διαθέτει νυχτερινό ρεύμα,  διπλούς υαλοπίνακες στα παράθυρα, μάρμαρα στα πατώματα.  Οι όροφοι συνδέονταιμε εσωτερική γυάλινη σκάλα. Όλο το κτίριο διαθέτει πολλά παράθυρα τα οποία δίνουν πολύ φωτεινότητά και την δυνατότητα να απολαμβάνουμε το φυσικό κάλλος της περιοχής και  την θάλασσα. Είναι μία στιβαρή κατασκευή του 2008 με επίβλεψη από τους ιδιοκτήτες με κομψό και λειτουργικό αρχιτεκτονικό σχέδιο.
Επιπλέον υπάρχουν 2 βεράντες 30 και 20 τετραγωνικών για να απολαμβάνει κανείς την απεριόριστη θέα σκεπαστό πάρκινγκ τεσσάρων θέσεων στον εξωτερικό χώρο, και κλειστό πάρκιγκ με δύο θέσεις στάθμευσης. Επιπλέον υπάρχει γεώτρηση και αυτόματο πότισμα στο κήπο.

Ο μεγάλος ελεύθερος χώρος που διαθέτει δίνει στον ιδιοκτήτη την δυνατότητα αξιοποίησης  με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να δημιουργηθεί μια τεράστια πισίνα, μια παιδική χαρά για τα παιδιά, ένας όμορφος οικολογικός λαχανόκηπος, ένας χώρος χαλάρωσης με καλλωπιστικά φυτά, ένα μπάρμπεκιου και με μία πέργκολα για μία ζωή κοντά στην φύση.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Η Μονοκατοικία βρίσκεται σε μία όμορφη περιοχή με τάσεις για ανάπτυξη σε τουρισμό και αναψυχή,  η στάση του λεωφορείου που συνδέει την περιοχή με άλλα χωριά, με το αεροδρόμιο και με την πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται κοντά.  Η απόσταση από την παραλία είναι 600 μέτρα. Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης απέχει 15χλμ.  Η Νέα Μηχανιώνα απέχει 4 χλμ και η πόλη της Επανομής 3χλμ. Η  Χαλκιδική με τις υπέροχες κοσμοπολίτικες παραλίες είναι κοντά και η πρόσβαση με το αυτοκίνητο είναι πολύ εύκολη.

-Golden Home Real Estate -
Κατάστημα Θεσσαλονίκης:
Ίωνος Δραγούμη 4 & Τσιμισκή, Θεσσαλονίκη
email: www.thessaloniki@goldenhome.gr
www.goldenhome.gr
Τηλέφωνο: 231 4405.900
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 3, WC: 1, Εμβαδόν: 350 τ.μ., Δωμάτια: 5, Έτος κατασκευής: 2008, Εξοχική κατοικία, Πολυτελές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Φωτεινό, Κουζίνες: 2, Κουφώματα: Συνθετικά, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 5000 τ.μ., Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Δεν υπάρχει πρόσβαση, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Νυχτερινό ρεύμα, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Δυτικός, Εμβαδό Μπαλκονιών: 50, Απόσταση απο θάλασσα: 600
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
416325
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή