Τριάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Επανομή

Επανομή
  • € 400.000
  • 3
  • 160
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Στην Επανομή σε περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως ζώνη ανάπτυξης για τουρισμό και αναψυχή, πωλείται πανέμορφο φωτεινότατο, ηλιόλουστο, διαμέρισμα με απεριόριστη θέα θάλασσα. Το διαμέρισμα έχει 160 τ.μ. ως κατοικία και 130 τ.μ. βεράντα, είναι χτισμένο σε οικόπεδο 2000 τ.μ., απέχει από την παραλία μόλις 20 μέτρα, είναι ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση, όσο και για επαγγελματική εκμετάλλευση μέσω Airbnb. Η θέα είναι απεριόριστη στη θάλασσα, τον Όλυμπο, τον Θερμαικό κόλπο και τις ακτές της Πιερίας απέναντι.

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης απέχει περίπου 30 χλμ και το αεροδρόμιο περίπου 15χλμ. Η Χαλκιδική βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 χλμ και η πρόσβαση σε όλες τις κοσμοπολίτικες και δημοφιλείς παραλίες είναι ιδιαίτερα εύκολη. Η στάση του λεωφορείου έχει απόσταση 20 μέτρα από την κατοικία και οι οικισμοί της Νέας Μηχανιώνας και της Επανομής βρίσκονται σε απόσταση λίγων χλμ.

Το διαμέρισμα ολοκληρώθηκε το 2000, διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και μεγάλα παράθυρα, έχει σκεπαστό πάρκινγκ δύο θέσεων αλλά και περισσότερες εξωτερικές θέσεις στάθμευσης για όποιον τις χρειάζεται. Εσωτερικά, διαθέτει τζάκι, 4 κλιματιστικά, βρίσκεται στον πρώτο όροφο, έχει διπλά τζάμια με συνθετικά κουφώματα, πλακάκια σε όλα τα πατώματα. Η κατασκευή του είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, στηριγμένη σε αυστηρές αντισεισμικές προδιαγραφές.

Συγκεκριμένα αποτελείται από: 3 υπνοδωμάτια, 1 μεγάλο σαλόνι, 1 κουζίνα, 1 μπάνιο και wc, μπαλκόνια περιμετρικά. Διαθέτει κλειστό γκαράζ 60 τ.μ. Αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για κάποιον που αναζητά μία μεγάλη ευχάριστη οικογενειακή κατοικία με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και εύκολη μετάβαση σε οικισμούς της περιοχής ή ένα επενδυτικό ακίνητο με άμεση πρόσβαση στην παραλία, γρήγορη μετάβαση στο αεροδρόμιο, και εύκολη πρόσβαση σε κοσμοπολίτικες παραλίες της Χαλκιδικής.

-Golden Home Real Estate-
Ίωνος Δραγούμη 4, 54623, Θεσσαλονίκη
Email: thessaloniki@goldenhome.gr
Web: https://goldenhome.gr
O: +302314405900
M: +306947645562
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 160 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1998, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Τζάκι, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: 1ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουφώματα: Συνθετικά, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 2000 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 130, Απόσταση απο θάλασσα: 20
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
422082 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή