Duplex Απόλλωνας, Βουνό, Τεγέα

ΤεγέαΑπόλλωνας
  • € 280.000
  • 5
  • 195
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΜΑΣ .
Η μεζονέτα που παρουσιάζουμε συνολικής επιφάνειας 195 τ.μ., αποτελείται από τρία επίπεδα, που διαρθρώνονται με έναν τρόπο που συνδυάζει λειτουργικότητα και πρακτικότητα.

Το πρώτο επίπεδο προσφέρει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνας και μπάνιου. Αποτελεί έναν πολυδιάστατο χώρο που μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα επίπεδα.

Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα του κτιρίου, φτάνουμε στο δεύτερο επίπεδο, όπου βρίσκουμε μια ξεχωριστή κουζίνα, ένα άνετο καθιστικό και ένα υπνοδωμάτιο στην πίσω πλευρά του κτιρίου.

Στο τρίτο επίπεδο, ανακαλύπτουμε δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι με θέα προς τη θάλασσα, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Η μεζονέτα είναι εξοπλισμένη με κουφώματα αλουμινίου και μονά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ, κλιματισμό σε κάθε επίπεδο και ηλιακό θερμοσίφωνα.

Με νότιο προσανατολισμό και την άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις του Τυρού, αυτή η μεζονέτα είναι ιδανική τόσο για εξοχική όσο και για μόνιμη κατοικία, αλλά και για επενδυτική χρήση.

Skouras Real Estate
Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο
Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100
Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR
Τηλ. Κέντρο: 27520-29529
Κιν.: 6946063482
www.skourasrealestate.gr
tom@skourasrealestate.gr
Υπεύθυνος Ακινήτου: Αναστάσιος Κίκιλης

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
919884 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
195 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή