Duplex, νέα, 120 τμ, Κέντρο, Συκιές

Συκιές
  • € 360.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Συκιές Ροδοχώρι πωλείται νεόδμητη μεζονέτα δύο επιπέδων 120τμ, στον 2ο και 3ο όροφο 3όροφης οικοδομής με εξαιρετική κατασκευή και αισθητική, που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο στον 2ο όροφο και δύο υπνοδωμάτια με το δεύτερο μπάνιο στον 3ο όροφο.

Ενεργειακής κατηγορίας Α΄, με ατομική ενδοδαπέδια θέρμανση φυσικού αερίου, πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα με διπλή υάλωση και σίτες, πατώματα από πλακάκι, θερμομόνωση περιμετρικά της οικοδομής με γραφιτούχο διογκωμένη πολυστερίνη (κέλυφος), υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, διπλή θέση στάθμευσης και αποκλειστική χρήση φυτεμένου δώματος επιφάνειας 115τμ στον 3ο όροφο.

Σε πολύ ωραία τοποθεσία, στην περιζήτητη περιοχή του Ροδοχωρίου, πλησίον του Άλσους Συκεών, αλλά και του Σέιχ Σου, με γρήγορη πρόσβαση στον Περιφερειακό, σε ήσυχη γειτονιά, κοντά στον κεντρικό δρόμο της Επταπυργίου, κατάλληλο για πολυμελείς οικογένειες.

Εκτιμώμενη παράδοση της κατασκευής : 2025

Κωδικός ακινήτου 2964. Υπεύθυνος ακινήτου Αμανατιάδης Χριστόφορος 6944 563 887.

Για περισσότερες επιλογές αναζήτησης ακινήτων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.city-house.gr

Follow and like us on facebook : City house Real Estate

Μεσιτικό γραφείο- Κοινόχρηστα οικοδομών
City House Real Estate
Aγίας Σοφίας 106 , Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310253654-5 , 6977696003 , 6944563887
cityhouse1@gmail.com

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ιδρύθηκε το 1997, έχει έδρα στην Άνω Πόλη, στο κέντρο της πόλης και διαγράφει ως σήμερα μια ανοδική πορεία στο κλάδο της παροχής μεσιτικών υπηρεσιών και συνολικής διαχείρισης ακινήτων. Εμείς και οι συνεργάτες μας προσφέρουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αγοροπωλησία και στη διαχείριση ακινήτων.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο CITY HOUSE ασχολείται με όλες τις κατηγορίες ακινήτων σε όλη την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική, αλλά είναι το πλέον πιο ειδικό στη παραδοσιακή περιοχή της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ γνωρίζοντας όλους τους κανονισμούς, νόμους και πολεοδομικές διατάξεις που αφορούν την κατασκευή και την ανακατασκευή στην περιοχή.

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις κατοικιών με δικά μας υπεύθυνα συνεργεία και μελέτες για διακοσμήσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Μέσα στα πλαίσια της διαχείρισης ακινήτων , η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση (ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ) πολυκατοικιών (κατανομή κοινοχρήστων, συλλογή χρημάτων, καθαριότητα, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων, με Δ.Ε.Η., Ε.Υ.Α.Θ. και θέρμανση).

Η οργάνωση και η μεθοδική εργασία, η συνεχής ενημέρωση, οι ολοκληρωμένες γνώσεις πάνω στα ακίνητα και ιδιαίτερα στα ακίνητα της περιοχής της ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ, η σοβαρότητα και η εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2964 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή