Δυάρι Ίλιον, Παλατιανή, Ίλιον

ΊλιονΊλιον
  • € 750/μήνα
  • 3
  • 84
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Ενοικιάζεται πανέμορφο διαμέρισμα στον 3ο όροφο στην περιοχή του Ίλιου - Παλατιανής. Το διαμέρισμα, με εμβαδόν 84 τ.μ., διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, άνετο σαλόνι, εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο εστίες πλυντήριο πιάτων και μοντέρνο μπάνιο. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2011 και προσφέρει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο και θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα με διπλά τζάμια, εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετική μόνωση και ενεργειακή απόδοση.

Η κατάσταση του διαμερίσματος είναι πολύ καλή και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, 1,4χιλ από το σταθμό μετρό της Ανθούπολης, σχολεία, παιδικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ. Απολαμβάνει θέα σε πλατεία και έχει ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό, ενώ η πρόσοψή του είναι επί λεωφόρου.

Τα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τέντες ηλεκτρικές στην πρόσοψη, ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, πόρτα ασφαλείας, ηλιακό, 3 μονάδες κλιματιστικών και θυροτηλεόραση για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Επίσης θα περιλαμβάνει σύνθετο στο σαλόνι καθώς και μια εξτρά ντουλάπα εκτός των υπνοδωματίων. Το διαμέρισμα θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούνιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για να δείτε αυτήν την υπέροχη κατοικία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
912062 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
84 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή