Τεσσάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Σταυρούπολη

Σταυρούπολη
  • € 160.000
  • 5
  • 117
  • 2
  • 1
Περιγραφή
Το διαμέρισμα στον Εύοσμο προσφέρει μια ευρύχωρη και λειτουργική διάταξη, ιδανική για οικογενειακή ζωή. Με μια επιφάνεια 117 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει μια μεγάλη σαλοκουζίνα που προσφέρει άνετο χώρο για κοινωνικές συναντήσεις και οικογενειακές δραστηριότητες. Τα μεγάλα μπαλκόνια προσφέρουν φυσικό φως και ευχάριστη θέα, ενώ το ένα μεγάλο μπάνιο και το ένα WC καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων με πρακτικότητα και άνεση.

Τα τέσσερα υπνοδωμάτια προσφέρουν αρκετό χώρο για τη φιλοξενία της οικογένειας και επιπλέον χώρου εργασίας ή αποθήκευσης, ενώ η αποθήκη στο υπόγειο προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για προσωπικά αντικείμενα ή εξοπλισμό.

Η οικοδομή του διαμερίσματος χρονολογείται από το 2003, προσφέροντας έτσι μια σταθερή και ποιοτική κατασκευή. Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, με εύκολη πρόσβαση σε πολλές ανέσεις και υπηρεσίες. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται σχολεία, πάρκα και σούπερ μάρκετ, ενώ η πρόσβαση στο περιφερειακό οδικό δίκτυο είναι άμεση, καθιστώντας τις μετακινήσεις εξαιρετικά βολικές.

Κωδικός ακινήτου: 037
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
037 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή