Μονοκατοικία βίλα Ασκός, Βολίμες, Ελάτιο

ΕλάτιοΑσκός
  • € 780.000
  • 4
  • 100
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 2-135 - Ελάτιο -Ασκός - Πωλείται νεόδμητη επιπλωμένη βίλα 100τ.μ. σε οικόπεδο 1000τ.μ. στην  περιοχή των Βολιμών. Αυτή η πανέμορφη κατοικία εντυπωσιάζει με τη μαγευτική της θέα προς τη θάλασσα.
Το εσωτερικό του σπιτιού που ξεχωρίζει για την όμορφη διακόσμηση και την πρακτική του διαρρύθμιση αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, καθένα με το δικό του μπάνιο, ένα φιλόξενο και φωτεινό σαλόνι, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μία μικρή αποθήκη.
Σε ξεχωριστό σημείο εκτός του σπιτιού, στο πλάι της πισίνας, με εντυπωσιακή θέα υπάρχει μία αυτόνομη σουίτα η οποία διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
Η βίλα παρέχει υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και ανέσεις, όπως κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κλιματισμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες στα παράθυρα.
Ο εξωτερικός χώρος που έχει δημιουργηθεί με μεράκι διαθέτει πισίνα, υπέροχο κήπο, εγκαταστάσεις BBQ και θέσεις στάθμευσης. Παράλληλα,   είναι διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο όπου μπορείτε να απολαμβάνετε  την απίστευτη θέα αλλά και το ηλιοβασίλεμα είτε από την πισίνα, είτε από τον κήπο αλλά ακόμη και από το εσωτερικό σαλόνι λόγω των μεγάλων τζαμαριών.
Η τοποθεσία της βίλας προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, η οποία συνδυάζεται με τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος της προσφέροντας έτσι ένα περιβάλλον ηρεμίας και γαλήνης. Παράλληλα όμως βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τον Άγιο Νικόλαο,  μια περιοχή που έχει βιώσει δυναμική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας μια ποικιλία υπηρεσιών και δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες. Πολυτελή εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, καφέ, μπαρ, τουριστικά γραφεία και εμπορικά καταστήματα συγκεντρώνονται στην περιοχή για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των επισκεπτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επιπλέον, η περιοχή είναι γνωστή για το λιμάνι της, από όπου αναχωρούν πολλά σκάφη αναψυχής και τουριστικά. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο από εκεί, υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με το νησί της Κεφαλονιάς. Από το λιμάνι αυτό, τα τουριστικά πλοία έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τους επισκέπτες σε λίγα λεπτά στις διάσημες γαλάζιες σπηλιές ή να τους ξεναγήσουν σε όλα τα όμορφα μέρη της Ζακύνθου που είναι προσβάσιμα μόνο από τη θάλασσα.
Γενικά, η περιοχή εξελίσσεται συνεχώς τουριστικά, κάνοντας αυτή τη βίλα όχι μόνο μια εξαιρετική επιλογή για εξοχική κατοικία αλλά και μια ιδανική επιλογή για εκμετάλλευση. Με τον τουρισμό να αυξάνεται στην περιοχή, η απόκτηση αυτής της βίλας αποτελεί μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-135 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 780.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή