Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Νέα ΚίοςΝαύπλιο
  • € 900.000
  • 10.958
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Πωλείται επενδυτικό ακίνητο στο παραλιακό μέτωπο Ναυπλίου – Νέας Κίου έκτασης 10,958 τμ. ακριβώς μπροστά στην παραλία με υπέροχη θέα στη θάλασσα και την παλιά πόλη του Ναυπλίου από την οποία απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα.

Το οικόπεδο είναι εξαιρετικού νοτιοανατολικού προσανατολισμού, άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα εντός ΖΟΕ με συντελεστή δόμησης 0,20, συντελεστή κάλυψης 10% , δικαίωμα δόμησης καθ’ ύψος 7,5 μ και πρόσοψη 82 μέτρα στην παραλιακή οδό. Επιτρέπονται όλες οι μορφές τουριστικής ανάπτυξης καθώς πέρα από τουριστικά καταλύματα μπορούν να εγκατασταθούν καταστήματα, εστιατόρια, αναψυκτήρια και κέντρα διασκέδασης και αναψυχής. Το επίπεδο σχήμα του και η ευκολία πρόσβασης επηρεάζουν θετικά μια πιθανή επένδυση κρατώντας χαμηλό το κατασκευαστικό κόστος για τη διαμόρφωσή του.

Το Ναύπλιο είναι ομολογουμένως μία από τις ωραιότερες ιστορικές πόλεις της Ελλάδας, κορυφαίος τουριστικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου. Η πρώτη πρωτεύουσα της χώρας με τα όμορφα σοκάκια της και τις πολλές επιλογές σε φαγητό και διασκέδαση είναι μια ζωντανή πόλη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αποτελεί μεγάλο πόλο έλξης Ελλήνων και ξένων τουριστών όλες της εποχές με αποτέλεσμα η τουριστική περίοδος να μην περιορίζεται στους καλοκαιρινούς μήνες.

Απέχει λιγότερο από 2 ώρες από την Αθήνα και το Διεθνές αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος, ενώ σε απόσταση μικρότερη της μισής ώρας βρίσκονται οι Μυκήνες και η Επίδαυρος, κορυφαίοι αρχαιολογικοί προορισμοί. Πολλές και οι επιλογές για θαλάσσιες αποδράσεις με τις φημισμένες παραλίες του Τολού, της Κάντιας και του Δρεπάνου να απέχουν περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ κυριολεκτικά δίπλα βρίσκεται η κοσμοπολίτικη πλαζ της Αρβανιτιάς και η υπέροχη παραλία της Καραθώνας.

Όλα αυτά καθιστούν το συγκεκριμένο ακίνητο μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για τουριστική ανάπτυξη σε μια ήδη ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή που συνεχίζει και αναπτύσσεται συνεχώς και περαιτέρω τα τελευταία χρόνια.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, καθώς και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
929661
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
10.958 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή