Duplex Πετρούπολη, Κηπούπολη, Πετρούπολη

ΠετρούποληΠετρούπολη
  • € 350.000
  • 4
  • 145
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πετρούπολη, πλησίον Θεάτρου Πέτρας, διατίθεται προς πώληση μοναδικής αισθητικής μεζονέτα, συνολικής επιφανείας 145 τμ, στον 1ο και 2ο όροφο τριώροφου κτίσματος χωρίς ανελκυστήρα, κατασκευασμένο το 1981. Η ανωδομή αποπερατώθηκε το 2011 και υπάρχει δικαίωμα υψούν και αναμονές για να κατασκευαστούν οι επιπλέον όροφοι. Στο ισόγειο του κτίσματος υπάρχει κατάστημα, το οποίο έχει ξεχωριστή είσοδο από τη μεζονέτα, δίνοντας της έτσι το προνόμιο να στέκει εντελώς αυτόνομα.

Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε τα ακίνητα που έχουμε αναλάβει το 2024 για πώληση και να φτιάξουμε ένα Top10, σίγουρα το συγκεκριμένο θα κατείχε μια θέση στην κορυφή. Δεν είναι μόνο η ποιότητα των υλικών, που σίγουρα είναι από τα καλύτερα και ακριβότερα που κυκλοφορούν στην αγορά, δεν είναι μόνο η διαρρύθμιση , η οποία αποτελεί ένα δύσκολο project πάντα στις μεζονέτες, καθώς τα κλιμακοστάσια δυστυχώς οδηγούν στο χάσιμο αρκετού ζωτικού χώρου, είναι κυρίως αυτό που λέμε γούστο και μεράκι. Γιατί αυτή είναι κυρίως η πρώτη ύλη για να φτιαχτεί ένα διαμέρισμα που να μπορεί να φιγουράρει στα περιοδικά διακόσμησης και ταυτόχρονα να μην δίνει την αίσθηση της υπερβολής. Η διακοσμητική του γραμμή είναι απλή, δεν φωνάζει, και ταυτόχρονα δημιουργεί ισορροπία και ξεκουράζει.

Κάθε χώρος επιτελεί τη λειτουργία του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με άνεση και στυλ. Τα χρώματα, οι γυψοσανίδες, η βιτρίνα στο μαρμάρινο πάτωμα με τις θαλασσινές πινελιές της, οι κρυφοί φωτισμοί, το τζάκι, το φως του ήλιου που μπαίνει από παντού κάνουν το καθιστικό ιδανικό χώρο για να χαλαρώσει η οικογένεια και να δεχθεί κοινωνικές επισκέψεις. Η κουζίνα με τους τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους, τη νησίδα στη μέση για το μαγείρεμα, αλλά και για τα γεύματα, οι γήινες αποχρώσεις, τα πολυτελή υλικά, αλλά και οι περίτεχνες λεπτομέρειες, κάνει τους ενοίκους να μην χορταίνουν να περνάνε χρόνο σε αυτήν παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το master υπνοδωμάτιο επίσης σε γήινες αποχρώσεις επιτελεί τη λειτουργία του προσωπικού χώρου, ισορροπώντας την κομψότητα με την ηρεμία. Τα δύο παιδικά υπνοδωμάτια αποτελούν ευχάριστους χώρους για να απναπτύξουν τα παιδιά της οικογένειας τη δημιουργικότητα και φαντασία τους και το σημαντικότερο πλεονέκτημα οτυς είναι ότι είναι ευέλικτα σε αλλαγές σε ολες τις ηλικίες και τα στάδια ανάπτυξης. Τα μπάνια του διαμερίσματος είναι ιδιαίτερα λειτουργικά και μοντέρνα, εκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι το μπάνιο του πρώτου ορόφου με τις γήινες αποχρώσεις του και τη ζεστασιά που αποπνέει το χρώμα του ξύλου.

Συνοπτική περιγραφή ανά επίπεδο: Μπαίνοντας από το ισόγειο στο κτίσμα οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με μια τεχνική που θυμίζει αισθητικά το αρτιφισιέλ, δίνοντας ταυτόχρονα ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται η σαλονοκουζίνα και το μπάνιο. Μια σπειροειδής σκάλα οδηγεί στο δεύτερο όροφο, όπου βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια, μικρή αποθήκη, μεγάλος χώρος υποδοχής με ντουλάπα και το μπάνιο. Στο τρίτο επίπεδο βρίσκονται δύο αποθήκες, εκ των οποίων η μια είναι laundry room από εκεί υπάρχει πρόσβαση στην ταράτσα, η οποία έχει πέργκολα και μπάρμπεκιου. Η θέα από εκείνο το επίπεδο είναι σχεδόν ανεμπόδιστη με τα νταμάρια του θέατρου Πέτρα να μαγνητίζει τη ματιά των επισκεπτών. Κάθε δωμάτιο έχει πρόσβαση σε βεράντα.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, συναγερμός με smart features, θερμομόνωση, ηχομόνωση, αυτόνομη διζωνική θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμός, δίκτυα ιντερνετ και τηλεφώνου σε όλα τα δωμάτια, ενισχυμένο τριφασικό ρεύμα, ενεργειακό τζάκι, ξεχωριστοί ηλεκτρικοί πίνακες ανά επίπεδο, roof garden, home cinema, bbq, κρυφοί φωτισμοί, αυτόνομα κολεκτέρ νερού, δικαίωμα υψούν, μαρμάρινα πατώματα.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Υπό Έκδοση

Απόσταση Από:
Στάση Λεοφωρείου: 150μ
Σούπερ Μάρκετ: 300 μ
Θέατρο Πέτρας: 1,2 χλμ
Νταμάρι(Ακαδημίες Ατρόμητου): 1 χλμ

Τιμή: €350.000. (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
932722 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή