Δυάρι νέο, ημιώροφος, Κέντρο, Παιανία

Παιανία
  • € 280.000
  • 3
  • 87
  • 1
  • R
  • Όχι
Περιγραφή
Το πολυτελές ακίνητο 87 τ.μ., minimal αρχιτεκτονικής βρίσκεται σε ήσυχο πεζόδρομο στην περιοχή του Μουσείου Βορρέ στην Παιανία. Το υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία και κουζίνα open plan, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
Στα δωμάτια έχουν τοποθετηθεί εντοιχισμένες ντουλάπες. Από το σαλόνι υπάρχει πρόσβαση σε ένα άνετο και ευρύχωρο μπαλκόνι με απρόσκοπτη θέα στην Πεντέλη.
Επιπλέον, η μοντέρνα κατοικία προσφέρει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ξεχωριστό laundry room, αποθήκη και μια θέση στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Παιανία είναι ένα ανατολικό προάστιο της Αθήνας που βρίσκεται περίπου 18 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 14 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας. Η Παιανία ήταν ένας από τους πλουσιότερους δήμους της αρχαίας Αθήνας και ο τόπος καταγωγής του διάσημου Ρήτορα Δημοσθένη που έχει δώσει τη μορφή του στο έμβλημα της πόλης μαζί με ένα αμπελόφυλλο, στοιχείο της μεσογειακής χλωρίδας που χαρακτηρίζει την περιοχή. Η πόλη είναι χτισμένη στις παρυφές του Υμηττού, περιτριγυρισμένη από καλλιεργήσιμη γη. Η περιοχή φημίζεται για τις γραφικές ταβέρνες της αλλά οι περισσότεροι αγνοούν ότι έχει απίστευτη λαογραφική και ιστορική παράδοση. Στο κέντρο της πόλης θα βρείτε την πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου που διαθέτει την επιβλητική εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Το 2004, με την εγκατάσταση του Διεθνούς Αεροδρομίου στην καρδιά της Μεσογείου και τα έργα που ακολούθησαν, απέκτησε καλή συγκοινωνιακή σύνδεση με τις γειτονικές περιοχές και την Αθήνα. Η Παιανία απέχει 30' με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας και μόλις 15' από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας. Το προάστιο έχει πρόσβαση στην Αττική Οδό και στην Περιφερειακή Οδό Υμηττού, στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο και στο Αττικό Μετρό μέσω της στάσης "Κάντζα". Στην Παιανία βρίσκεται το Μουσείο Λαϊκής και Σύγχρονης Τέχνης Βορρέ, το Ίδρυμα Ευρωπαϊκού Κέντρου Τέχνης (EUARCE) Ελλάδα και Σπήλαιο «Κουτούκι», το μεγαλύτερο από τα 60 σπήλαια που βρέθηκαν στην Αθήνα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V3NW - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
87 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή