Duplex, νέα, 139 τμ, Πανόραμα, Παλλήνη Αττικής

Παλλήνη Αττικής
  • € 460.000
  • 4
  • 139
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε τη σύγχρονη ζωή στα καλύτερά της με αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα μεζονέτας δύο επιπέδων, κατασκευασμένο το 2024, συνολικής επιφάνειας 139 τ.μ. στο επιθυμητό προάστιο της Παλλήνης.
Ο πρώτος όροφος, που εκτείνεται σε 76 τ.μ., διαθέτει μια προσεκτικά σχεδιασμένη διαρρύθμιση, η οποία περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο καθιστικό, δύο φιλόξενα υπνοδωμάτια, μια ανοιχτή κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση των χώρων διαβίωσης δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και διασκέδαση, ενώ τα μεγάλα παράθυρα πλημμυρίζουν τους εσωτερικούς χώρους με φυσικό φως.
Ανεβείτε στο δεύτερο επίπεδο, προσφέροντας 63 τ.μ. ευέλικτου χώρου διαβίωσης. Εδώ, θα βρείτε ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και μπάνιο, παρέχοντας ιδιωτικότητα και άνεση για τους ενοίκους ή τους επισκέπτες.
Μείνετε άνετα όλο το χρόνο με την ψύξη και τη θέρμανση που παρέχεται από μια υπερσύγχρονη αντλία θερμότητας, προσφέροντας ατομικό έλεγχο σε κάθε δωμάτιο. Τα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, σε συνδυασμό με μια εξωτερική θερμική πρόσοψη, εξασφαλίζουν βέλτιστη ενεργειακή απόδοση, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες ενέργειας και μειώνοντας το κόστος κοινής ωφέλειας.
Η άνεση είναι το κλειδί με ανέσεις όπως μια υπόγεια θέση στάθμευσης για ασφαλή αποθήκευση οχημάτων, μια υπόγεια αποθήκη μεγέθους 16,5 τ.μ., έναν ηλιακό θερμοσίφωνα για φιλική προς το περιβάλλον παροχή ζεστού νερού,πορτα σφαλείας και προεγκατάσταση για σύστημα συναγερμού. Μείνετε συνδεδεμένοι με την προεγκατεστημένη οπτική ίνα, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας για σύγχρονη διαβίωση.
Ζήστε την επιτομή της σύγχρονης διαβίωσης με αυτή την εξαιρετική μεζονέτα στην Παλλήνη, που προσφέρει ένα αρμονικό μείγμα στυλ, λειτουργικότητας και ενεργειακής απόδοσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτή την εκλεπτυσμένη κατοικία δική σας.

Η Παλλήνη εκτείνεται 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και ο “επίσημος” πληθυσμός της είναι 16.679 κάτοικοι (απογραφή του 2011) ενώ ο πραγματικός εκτιμάται σε 25.000-30.000 κατοίκους. Η Παλλήνη ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα Αθηνών και απλώνεται σε έκταση 18.702 στρεμμάτων ανάμεσα στους πρόποδες του Πεντελικού όρους και του Υμηττού. Το κέντρο της πόλης εντοπίζεται σε υψόμετρο 250 μέτρων, πέριξ της Λεωφόρου Μαραθώνιος, στο ύψος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Βόρεια του ναού εντοπίζεται η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος και τον Περιστερώνα και νότια το κεντρικό πάρκο πόλης (Πλατεία Ελευθερίας) με το παλιό Δημαρχείο. Η Παλλήνη διχοτομείται από το ομώνυμο ρέμα που πηγάζει από το Πεντελικό Όρος. Πνεύμονα πρασίνου αποτελεί ο δασόφυτος λόφος Λεβίδη στη δυτική είσοδο της πόλης και οι πράσινοι λοφίσκοι που εκτείνονται στα ανατολικά. Η εμπορική δραστηριότητα εκτείνεται στην κεντρική λεωφόρο, ενώ η οδός Λεονταρίου οδηγεί στο δεύτερο μεγάλο οικισμό του Δήμου, την Κάντζα όπου διασώζεται το Ιερό της "επί Παλληνίδι Αθηνάς" και ο Μαρμάρινος Λέων, στα σύνορα με τα Γλυκά Νερά και τη Λεωφόρο Λαυρίου. Άλλοι δύο γνωστοί οικισμοί, η Νέα Παλλήνη και το Πανόραμα έχουν οικοδομηθεί στους ανάγλυφους νότιους λοφίσκους του πεντελικού λίγο πριν το Ντράφι Πικερμίου. Στο βόρειο τμήμα της πόλεως εκτείνονται οι νότιες πλαγιές του Πεντελικού, όπου έχει οικοδομηθεί το οικιστικό συγκρότημα του Λόφου Edison. Στην περιοχή, και σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, είναι εγκατεστημένα ένα πλήθος δημόσιων, ιδιωτικών και διεθνών σχολείων καθώς και τα εμπορικά κέντρα McArthur Glen και Smart Park.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02VG86 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
139 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 460.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή