Δυάρι νέο, ισόγειο, Νικήτη, Σιθωνία

Σιθωνία
  • € 180.000
  • 2
  • 64
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1243 - Σιθωνία Νικήτη ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 64 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, κήπο, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, κάμερες - Τιμή: 180.000 €
Υπέροχο διαμέρισμα στον Νικήτη, προσφέρει μια ευκαιρία ζωής σε έναν ιδιαίτερα ζωντανό και επιθυμητό προορισμό. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και βρίσκεται στο ισόγειο, με επιφάνεια 64 τ.μ. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο, δίνοντας στους κατοίκους έναν ιδιαίτερα λειτουργικό χώρο.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ξεκίνησε το 2024, ενώ η θέα του προσφέρει έναν ανοιχτό ορίζοντα γεμάτο φως και χρώμα. Τα κουφώματα αλουμινίου και τα πατώματα από πλακάκι προσδίδουν μια μοντέρνα και πολυτελή αισθητική στον χώρο.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει έναν όμορφο κήπο, ιδανικό για χαλάρωση και απολαύσεις στις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Απολαύστε τη δροσιά του κήπου σας και αναζωογονηθείτε στην ηρεμία του.

Επιπλέον, το διαμέρισμα προσφέρει άνεση και ευχαρίστηση καθώς διαθέτει A/C, συναγερμό και ηλεκτρικές συσκευές για την άνετη και άμεση κάλυψη των καθημερινών αναγκών σας. Επιπλέον, οι κάμερες ασφαλείας παρέχουν αίσθηση ασφάλειας και προστασίας σε εσάς και τους αγαπημένους σας.

Απολαύστε μια ζωή πολυτέλειας και άνεσης στο διαμέρισμα σας στον Νικήτη, έναν παραθαλάσσιο προορισμό που προσφέρει όλα τα απαραίτητα για μια ιδανική ζωή. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε από κοντά αυτό το υπέροχο διαμέρισμα. Προετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1243 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
64 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή