Duplex 220 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 490.000
  • 5
  • 220
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται στο Πανόραμα, στo Ν751, γωνιακή μεζονέτα σε καταπράσινο οικισμό, με κοινόχρηστη πισίνα και κήπο, 2 κλειστές θέσεις parking και ιδιωτικό κήπο. Μπαίνοντας στην είσοδο συναντάμε το σαλόνι διαμπερές, σε ύψος δύο ορόφων, το τζάκι και την τραπεζαρία με δικό της μπαλκόνι. Σε χωριστό χώρο βρίσκεται η κουζίνα και το WC.

Μπροστά από το σαλόνι ανοίγεται μια μεγάλη βεράντα με barbecue και άμεση θέα στην πισίνα,στον κοινόχρηστο κήπο και ορίζοντα ανοιχτό προς τα γειτονικά αγροτεμάχια και στο βάθος τον Όλυμπο. Το οικόπεδο δεν συνορεύει περιμετρικά με άλλα κτίσματα. Στον 1ο όροφο υπάρχουν τα 3 δωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και το μπάνιο με φωταγωγό. Κατεβαίνοντας στο ημιισόγειο βρίσκουμε ένα μεγάλο δωμάτιο, με μία εξάφυλλη εντοιχισμένη ντουλάπα και μπάνιο. Δίπλα του βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο το laundry room. Στο υπόγειο υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος με ράφια και ντουλάπα και σε άλλο δωμάτιο ο καυστήρας πετρελαίου. Από εκεί είναι η πρόσβαση στο κλειστό parking και την πισίνα. Ο κήπος του είναι 100 τμ με δύο εισόδους.

Ιδανική πρόταση για οικογένειες με παιδιά καθώς το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά σε σχολεία, χώρους πρασίνου, άθλησης και super market.

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
231101108-22201 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
κοινόχρηστα
€ 60/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή