Τριάρι ισόγειο, Κοψαχείλα, Άγιος Δημήτριος

Άγιος Δημήτριος
  • € 180.000
  • 4
  • 90
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Σε ήσυχη περιοχή στον Άγιο Δημήτριο, πωλείται ισόγειο διαμέρισμα 90τ.μ. Πρόκειται για ένα άνετο και διαμπερές διαμέρισμα που συνδυάζει τον αέρα της υπαίθρου με τα πλεονεκτήματα της πόλης. Η είσοδος ανοίγει σε ένα ευρύχωρο χωλ (hall) που οδηγεί στο καθιστικό, την κουζίνα, το μπάνιο και στα τρία μπροστινά υπνοδωμάτια. Ο χώρος του καθιστικού και της κουζίνας ανοίγει σε ένα μεγάλο κοινόχρηστο κήπος 80 τ.μ που φιλοξενεί και ένα πέτρινο bbq, ιδανικός χώρος για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια. Επίσης το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας, κάγκελα ασφαλείας στα παράθυρα και ηλεκτρικά ρολά.
Αυτό το άνετο και διαμπερές διαμέρισμα είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ακίνητο κάτω των 200.000 ευρώ.

Τοποθεσία: Ο Άγιος Δημήτριος βρίσκεται στα νότια προάστια της Αττικής και συνορεύει με το δήμο Αλίμου, Ηλιούπολης και Δάφνης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Άγιος Δημήτριος αποτελεί την ιδανική περιοχή για οικογένειες μιας και δεν είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη. Χαρακτηριστικό της είναι οι μικρές οικογενειακές οικίες δίνοντας της ένα χαρακτήρα ήσυχης και ασφαλής πόλης, ενώ διαθέτει αρκετές εστίες πρασίνου.

Προσβασιμότητα: Βρίσκεται κοντά σε μεγάλες οδικές αρτηρίες, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και στην παραλία. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (σταθμούς Μετρό Αγίου Δημητρίου, Ηλιούπολης και Δάφνης και βασικές γραμμές λεωφορείων) και φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστείων το Athens Metro Mall.

Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και η περιοχή βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, στον Άλιμο και στο νέο project οικιστικής ανάπλασης «THE ELLINIKON» στον Ελληνικό.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02V5GG - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή