Duplex Γιαμπουδάκη Κωστή, Άδελε 74100, Άδελε, Αρκάδι

ΑρκάδιΓιαμπουδάκη Κωστή, Άδελε 74100
  • € 340.000
  • 3
  • 110
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μονοκατοικία 110 τ.μ. προς πώληση στην περιοχή του Άδελε. Πρόκειται για όμορφο ακίνητο το οποίο διαθέτει αδιαμόρφωτο υπόγειο περί τα 80 τ.μ. Ο χώρος του υπογείου μπορεί είτε να προστεθεί στην κατοικία, καθώς υπάρχει άμεση επικοινωνία, είτε να διαρρυθμιστεί ως ένα αυτόνομο διαμέρισμα. Ο πρώτος όροφος του ακινήτου διαθέτει έναν μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονιού-τραπεζαρίας, ο οποίος χωρίζεται μερικώς από την κουζίνα και ένα wc. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν δύο ευμεγέθη υπνοδωμάτια και το κύριο μπάνιο.

Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν όμορφες βεράντες που έχουν θέα στην γύρω αγροτική περιοχή και τον Ψηλορείτη, ενώ από ορισμένα σημεία φαίνεται και η θάλασσα. Αποτελεί ιδανική ευκαιρία αγοράς τόσο εξοχικής όσο και μόνιμης κατοικίας, καθώς το Άδελε δεν απέχει περισσότερα από 15 λεπτά από το κέντρο του Ρεθύμνου, γεγονός που επιτρέπει ακόμη και σε άτομα που δραστηριοποιούνται μέσα στην πόλη, να έχουν κύρια κατοικία στον οικισμό του Άδελε και να πηγαινοέρχονται καθημερινά. Στην περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να το αγοράσει ως εξοχική κατοικία, θα έχει την ευκαιρία, τον καιρό που δεν το χρησιμοποιεί, να το διαθέτει και στη βραχυχρόνια μίσθωση, μια και δεν απέχει περισσότερο από πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία του Αδελιανού Κάμπου.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6516449 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή