Αγροτεμάχιο προς Πώληση

Νέα ΤίρυνθαΝαύπλιο
  • € 150.000
  • 4.220
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024
Περιγραφή
Λίγα μόλις χιλιόμετρα απο την πόλη του Ναυπλίου και σε μία όμορφη γειτονία με πολυτελείς κατοικίες, διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης 4.220 τ.μ. Το αγροτεμάχιο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και διαθέτει οικοδομική άδεια για ανέγερση κατοικίας 200 m². Η έκταση είναι προσβάσιμη από ασφαλτοστρωμένο δρόμο και διαθέτει μια ήπια κλίση κάτι που χαρίζει μια όμορφη πανοραμική θέα προς την πόλη του Ναυπλίου και τη θάλασσα.
Απέχει μόλις 2χλμ από το χωριό του Αγίου Αδριανού όπου υπάρχουν βασικά καταστήματα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε κοντινές αποστάσεις υπάρχουν νεόδμητες κατοικίες κάτι που κάνει και τις συνδέσεις μας για νερό, ρεύμα και τηλέφωνο πολύ εύκολες. Ιδανικό για κατασκευή τόσο μόνιμης όσο και εξοχικής κατοικίας καθώς προσφέρει ησυχία και όμορφη ανοιχτή θέα.

Skouras Real Estate

Μεσιτική εταιρεία στην Πελοπόννησο

Ναύπλιο | Καλαμάτα | Πορτοχέλι | Κόρινθος

Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR

Τηλ. Κέντρο: 27520-29529

Κιν.: +306987504040

alex@skourasrealestate.gr

Υπεύθυνος Ακινήτου: Τζεηρανίδης Αλέξανδρος



Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.



Περισσότερα από 2,000 ακίνητα στο www.skourasrealestate.gr

#wedontjustsellhouses
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
933140
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.220 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή