Γκαρσονιέρα Ακτή Μητσαίων, Ερμιόνη 21051, Κέντρο, Ερμιόνη

ΕρμιόνηΑκτή Μητσαίων, Ερμιόνη 21051
  • € 160.000
  • 2
  • 104
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Βασίλειος Τσεχαγιάς ΤΗΛ. +30 6974520045

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια και κοσμοπολίτικη Ερμιόνη, πωλείται πολυτελές οροφοδιαμέρισμα συνολικού εμβαδού 104,20 τ.μ., με πανοραμική θέα θάλασσα και το νησί της Ύδρας.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Έτος κατασκευής 2007. Πλήρως ανακαινισμένο το 2020.

Βρίσκεται στο ισόγειο κτιρίου 2 επιπέδων, μέσα σε οικόπεδο 254,14 τ.μ., με πρόσβαση μέσα από τα γραφικά σοκάκια της Ερμιόνης, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από τη θάλασσα και τις μικρές παραλίες Μανδράκια.

Το οροφοδιαμέρισμα 79,20 τ.μ. αποτελείται από μεγάλο καθιστικό, ενιαία κουζίνα-τραπεζαρία, μπάνιο, μεγάλο υπνοδωμάτιο, αποθήκη και μεγάλη βεράντα 25 τ.μ. με πανοραμική θέα θάλασσα.

Διαθέτει αποθήκη, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση και ψύξη με air condition, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, δάπεδο από πλακάκι, χώρο για γραφείο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες.

Ιδιαίτερης αισθητικής και πολύ καλής κατασκευής, συνδυάζει το νησιώτικο στυλ με το μοντέρνο, με την κατάλληλη διαρρύθμιση, αποτελεί εξαιρετική περίπτωση επένδυσης, είτε αφορά κύρια κατοικία ή την τοποθέτηση χρημάτων με σκοπό την είσπραξη μισθώματος.

Πολυτελές, φωτεινό και ευάερο, με πανέμορφη θέα και προσανατολισμό Νότιο.

Δίδεται κενό.

Όλες οι παροχές κοντά του με τα πόδια.

Το πάρκινγκ είναι εύκολο στη περιοχή.

Απέναντι του βρίσκεται το νησί της Ύδρας.

Ιδανική περιοχή για διακοπές. Κοντινοί προορισμοί για αποδράσεις με σκάφος η Ύδρα, ο Πόρος, οι Σπέτσες και το Πορτοχέλι.

Πολύ καλή επένδυση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, κοντά στη θάλασσα και με θέα σε αυτή.

Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή τύπου και άλλα.

Η Ερμιόνη είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη στη νοτιοανατολική ακτή της Αργολίδας. Πολύ κοντά την Αθήνα, ξεχωρίζει για το κοσμοπολίτικο κλίμα και τα πανέμορφα φυσικά τοπίατης. Η οικονομία της στηρίζεται στον τουρισμό, κυρίως λόγω του νησιωτικού της χρώματος, αλλά και στις αγροτικές καλλιέργειες και στην αλιεία. Η περιοχή Μανδράκια, στη νότια πλευρά του χωριού, έχει αναγνωριστεί ως παραδοσιακός οικισμός.

Η γοητευτική Ερμιόνη, μαζί με το γειτονικό Πόρτο Χέλι, είναι ένα παραθαλάσσιο στολίδι στη «Ριβιέρα της Πελοποννήσου», την ακτή της βορειοανατολικής Αργολίδας. Είναι χτισμένη πάνω σε ένα πευκόφυτο ακρωτήρι που στολίζει τη θάλασσα και αποπνέει ιδιαίτερα νησιώτικο αέρα.

Δεν είναι τυχαίο που η Ερμιόνη αποτελεί αγαπημένο θέρετρο και προσελκύει ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο: η κωμόπολη ξεχωρίζει για τις ειδυλλιακές παραλίες, την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, την αρχιτεκτονική, τις τρομερές ψαροταβέρνες και την έντονη νυχτερινή ζωή της.

Από τους κατάφυτους λόφους της (όπου κρύβονται αρκετές επαύλεις) με πανοραμική θέα μέχρι τα πλακόστρωτα σοκάκια όλο της αρχοντικά, η Ερμιόνη είναι σίγουρο ότι θα σας αιχμαλωτίσει.

Μπορεί να μην είναι νησί, αλλά η Ερμιόνη έχει πολλές και φανταστικές παραλίες για κάθε γούστο. Με καθαρά καταγάλανα νερά και όμορφες αμμουδιές, στην ακτή γύρω από την Ερμιόνη.

Μερικές από τις αγαπημένες παραλίες μας στην Ερμιόνη είναι:

Κουβέρτα: 8 χλμ. νότια της Ερμιόνης, ο πανέμορφος κολπίσκος έχει σκουρόχρωμη άμμο και πεντακάθαρα νερά. Είναι πολύ δημοφιλής και ένα μέρος της είναι οργανωμένο με beach bar.
Λεπίτσα: στο κοντινό παραθαλάσσιο χωριό Κοιλάδα, είναι ένας πανέμορφος κολπίσκος με χρυσαφένια άμμο και ρηχά και ζεστά νερά, που την κάνει ιδανική για οικογένειες με παιδιά.
Πετροθάλασσα: μια από τις μεγαλύτερες παραλίες κοντά στην Ερμιόνη. Βρίσκεται ανατολικά από το Πόρτο Χέλι και, παρά τα όσα λέει το όνομά της, έχει αμμώδη ακτή με βότσαλο αλλά και βαθιά καταγάλανα νερά.
Δάρδιζα: μόλις 4 χλμ. από την Ερμιόνη, είναι μια πανέμορφη παραλία με βότσαλο και πεντακάθαρα νερά.
Λεύκες: μικρή αμμώδης παραλία στον όρμο Κάπαρη, κοντά στην Ερμιόνη. Έχει πεντακάθαρα νερά, που βαθαίνουν σταδιακά.
Μαδέρι: αμμώδης παραλία με καταγάλανα νερά και υπέροχο τοπίο μέσα στην πόλη της Ερμιόνης.
Εκτός από ανεπανάληπτη κουζίνα, υπέροχες παραλίες και έναν καταπράσινο κάμπο, ο οικισμός και η περιοχή της Ερμιόνης έχει μακρά ιστορία και μεγάλη ποικιλία σε πολιτιστικά και φυσικά αξιοθέατα.

Το πευκοδάσος του Μπίστι στην άκρη της χερσονήσου
Την κοσμοπολίτικη συνοικία Μανδράκια
Τη μονή Αγίων Αναργύρων (11ου αιώνα)
Το φαράγγι Καταφύκι
Το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης
Το εκκλησάκι του Αγίου Γερασίμου στον λόφο Κρόθι
Το Μουσείο Παιχνιδιού Ερμιόνης
Επιπλέον, εάν είστε λάτρεις της υποβρύχιας εξερεύνησης, στο νησάκι Κάπαρη λειτουργεί καταδυτικό κέντρο.

Η πρόσβαση στην Ερμιόνη γίνεται εύκολα με πλοίο από την Αθήνα (λιμάνι του Πειραιά), το Πόρτο Χέλι και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Φυσικά, γίνεται και με το αυτοκίνητο. Ενδεικτικά, η Αθήνα απέχει περίπου 170 χλμ. από την Ερμιόνη (κοντά στις 2,5 ώρες), ενώ το Ναύπλιο περίπου 70 χλμ. (κοντά στη μία ώρα) και με το ΚΤΕΛ Αργολίδας το οποίο εκτελεί συχνά δρομολόγια προς την Ερμιόνη από τονσταθμό του Κηφισού στην Αθήνα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
52892 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή