Τριάρι 25ΗΣ Μαρτίου 37, 546 45, Θεσσαλονίκη, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου25ΗΣ Μαρτίου 37, 546 45, Θεσσαλονίκη
  • € 900/μήνα
  • 4
  • 126
  • 2
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 1-158 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μαρτίου ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 126 τ.μ. + Μόνιμο περιφραγμένο πάρκινγκ 150€/μήνα (Συζητήσιμο).

Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια όπου το κάθε ένα έχει το δικό του design, όπως σε εκείνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο υπάρχει μια πανέμορφη κτιστή βιβλιοθήκη και στο υπνοδωμάτιο μπορείτε να χαλαρώσετε παρέα με το τζάκι φυσικού αερίου. Η κουζίνα παρέχει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, το σαλόνι είναι μεγάλο και πολυμορφικό με ευχάριστες χρωματιστές πινελιές. Υπάρχουν 2 μπάνια με πατάρια αποθήκευσης και ο διάδρομος έχει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.
Επίσης έχει ένα κύριο μπαλκόνι με καθιστικό και ένα μικρό μπαλκόνι με αποθηκευτικό χώρο.
Είναι κατασκευασμένο το 1986 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, δορυφορική κεραία, ανελκυστήρα και έχει προνομιούχα θέση πάρκινγκ σε κλειστή περιφραγμένη αυλή με αυτόματη συρόμενη πόρτα και εξώπορτα που προστατεύεται από κωδικό αριθμό.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια από τις κεντρικότερες και πιο περιζήτητες περιοχές της πόλης, πλησίον του Μεγάρου Μουσικής, δίπλα από την στάση του νέου μετρό (25ης Μαρτίου) και πλησίον στάσεων ΟΑΣΘ.
Η απόσταση από την θάλασσα είναι 900 μέτρα, από το κέντρο της πόλης 3000 μέτρα, από το αεροδρόμιο 9000 μέτρα και απόσταση από μελλοντική στάση μετρό 100 μέτρα.
- Τιμή: 900 € ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΗ

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-158
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
126 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 900/μήνα
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1986
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή