Γκαρσονιέρα Παγκράτι, Βαρνάβα, Παγκράτι

ΠαγκράτιΠαγκράτι
  • € 550/μήνα
  • 2
  • 54
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Παγκράτι ενοικιάζεται διαμέρισμα τρίτου ορόφου, 54τμ, προσόψεως, φωτεινό, ήσυχο, σε καλοδιατηρημένη πολυκατοικία. Αποτελείται από χωλ, σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, λουτρό, ανεξάρτητη κουζίνα. Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου, πλακάκι και μωσαϊκά δάπεδα, έχει πραγματοποιηθεί ανακαίνιση στο λουτρό και επίκειται αντικατάσταση των ντουλαπιών της κουζίνας με νέα.

Η δημοσίευση https://cityvalue.gr/property/110697-2 συμπεριλαμβάνει βίντεο του ακινήτου, παρακολουθήστε το προκειμένου να αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση της κατάστασης και της διαρρύθμισης του ακινήτου. Η θέση του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι ακριβής.

CITYVALUE REAL ESTATE, τηλ. επικοινωνίας: 6976584009 (WhatsApp – Viber), e- mail: leads@cityvalue.gr , απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΦΜ του ενδιαφερομένου για την υπόδειξη του ακινήτου, ( Ν. 4072 /11 -4 -2012 ΦΕΚ 86 Α), απαιτείται υπογραφή μεσιτικής εντολής – μεσιτική αμοιβή ένα μίσθωμα συν ΦΠΑ συν ΦΠΑ επι του συνολικού μισθώματος σε περίπτωση βραχυχρόνιας μίσθωσης. Τα στοιχεία των ακινήτων τα αναφερόμενα στις αγγελίες μας προέρχονται από πληροφορίες από τους ιδιοκτήτες , ή, από τίτλους ιδιοκτησίας. Ελεγχος για την ορθότητα των στοιχείων αυτών πραγματοποιείται από μηχανικό του ενδιαφερομένου αγοραστή. Οι τιμές των ακινήτων δύνανται να υπόκεινται σε αυξομειώσεις, σύμφωνα με την επιθυμία των ιδιοκτητών
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
110697 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
54 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 550/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1973
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή