Τριάρι πρώτος όροφος, Ευκάλυπτοι - Άνω Φάρος, Παλαιό Ψυχικό

Παλαιό Ψυχικό
  • € 250.000
  • 3
  • 137
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Αμπελόκηποι Νέα Φιλοθέη, διαμέρισμα, 1 ορόφου, 137 τ.μ., 3 Υ/Δ, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα ανεξάρτητη, μεγάλο μπαλκόνι κατασκευής 1980. Σε πολύ καλή και ήσυχη περιοχή. Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, διαμπερές, γωνιακό, και πολύ φωτεινό. Βρίσκεται κοντά σε σχολεία, αγορά και συγκοινωνίες από τις καλύτερες συνοικίες της Αθήνας. Ζωντανή γειτονιά στην καρδιά της Αθήνας, μόλις 15 λεπτά από την πλατεία Συντάγματος και δέκα λεπτά από την Ομόνοια. Από την περιοχή διέρχεται, πλήθος λεωφορειακών γραμμών.
Η Νέα Φιλοθέη είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του λόφου των Τουρκοβουνίων, ξεκινώντας λίγο πάνω από τον σταθμό Πανόρμου και φτάνοντας μέχρι το Αττικό Άλσος και το Ψυχικό (με το οποίο συνορεύει στην οδό Μουσών στο ύψος της Κατεχάκη). Συνορεύει επίσης με τις συνοικίες Αμπελόκηποι, Πολύγωνο και Γηροκομείο. Το όνομα της προέρχεται από την Αγία Φιλοθέη που έδρασε στην περιοχή.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 137 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1980, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Εσωτερική σκάλα, Όροφος: 1ος, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Τέντα, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Εμβαδό Μπαλκονιών: 50, Απόσταση απο θάλασσα: 12
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
356242 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
137 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή