Δυάρι Κολωνάκι, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - ΛυκαβηττόςΚολωνάκι
  • € 720.000
  • 4
  • 118
  • 3
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κολωνάκι πωλείται διαμέρισμα επιφάνειας 118 τ.μ., πρώτου ορόφου, προσόψεως, διαμπερές, αποτελούμενο από χωλλ, δύο υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία, ανεξάρτητη κουζίνα, δύο μπάνια, wc, μπαλκόνια. Το διαμέρισμα έχει άριστη διαρρύθμιση είναι πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο.  και ανακαινισμένο, διακοσμημένο με γούστο και επιλεγμένους υλικά - προϊόντα. Διαθέτει ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου. Άριστη τοποθεσία,  ανάμεσα σε μετρό Ευαγγελισμού και πλατείας Κολωνακίου.

Η δημοσίευση https://cityvalue.gr/property/43015-2 συμπεριλαμβάνει βίντεο του ακινήτου, παρακολουθήστε το προκειμένου να αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση της κατάστασης και της διαρρύθμισης του ακινήτου. Η θέση του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι ακριβής.

CITYVALUE REAL ESTATE, τηλ. επικοινωνίας: 6976584009 (WhatsApp, Viber), e- mail: leads@cityvalue.gr , απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΦΜ του ενδιαφερομένου για την υπόδειξη του ακινήτου, ( Ν. 4072 /11 -4 -2012 ΦΕΚ 86 Α), απαιτείται υπογραφή μεσιτικής εντολής – μεσιτική αμοιβή 2% συν ΦΠΑ. Τα στοιχεία των ακινήτων τα αναφερόμενα στις αγγελίες μας προέρχονται από πληροφορίες από τους ιδιοκτήτες , ή, από τίτλους ιδιοκτησίας. Ελεγχος για την ορθότητα των στοιχείων αυτών πραγματοποιείται από μηχανικό του ενδιαφερομένου αγοραστή. Οι τιμές των ακινήτων δύνανται να υπόκεινται σε αυξομειώσεις, σύμφωνα με την επιθυμία των ιδιοκτητών.


Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
43015 - 26/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
118 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 720.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή