Τριάρι άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Κέντρο, Νέα Ιωνία Βόλου

Νέα Ιωνία Βόλου
  • € 130.000
  • 4
  • 120
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Βυθιστείτε στην ηρεμία της Νέας Ιωνίας του Βόλου, σε αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων. Στον ήσυχο 2ο όροφο, η κατοικία προσφέρει ένα καταφύγιο από τη φασαρία της πόλης. Μπαίνοντας μέσα και σας υποδέχεται ένας φωτεινός, ενιαίος χώρος διαβίωσης. Η μοντέρνα κουζίνα ενσωματώνεται άψογα με την τραπεζαρία και το σαλόνι, ιδανική για διασκέδαση ή χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα.

Το πραγματικό πλεονέκτημα του διαμερίσματος είναι η αφθονία του φυσικού φωτός που χύνεται από τα μπαλκόνια που τυλίγονται γύρω από ολόκληρο το διαμέρισμα. Απολαύστε την εκπληκτική θέα του Πηλίου, μια συνεχή υπενθύμιση της φυσικής ομορφιάς που περιβάλλει το σπίτι σας. Με τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άφθονο χώρο για οικογένειες ή όσους αναζητούν έναν ειδικό χώρο εργασίας από το σπίτι.

Ενώ δεν υπάρχει πρόσβαση με ανελκυστήρα, η ηρεμία της τοποθεσίας του 2ου ορόφου και η θέα αντισταθμίζουν με το παραπάνω την ανάβαση. Αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα προσφέρει ένα τέλειο μείγμα σύγχρονης άνεσης και ένα ήσυχο περιβάλλον, ιδανικό για όσους αναζητούν ένα κομμάτι γαλήνης στη Νέα Ιωνία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
H5090 NEA IONIA - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία pellet
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή