Duplex 80 τμ, Ουρανούπολη, Σταγείρων - Ακάνθου

Σταγείρων - Ακάνθου
  • € 2.200/μήνα
  • 3
  • 80
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ Νέα ρόδα Χαλκιδικής, ενοικιάζεται εξοχική κατοικία μεζονέτα. Βρίσκεται ανάμεσα Ιερισσό προς Νέα ρόδα στη χερσόνησο Άθω,κοντά στο Άγιο όρος.Η Μεζονέτα είναι ένα σπίτι με ανεμπόδιστη μαγευτική θέα θάλασσα.Πληρως εξοπλισμένη με μοντέρνα και ζεστή διακόσμηση.Αποτελειται από δύο υπνοδωμάτια (μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεββάτι),ένα υπνοδωμάτιο με δύο κρεβάτια, σαλόνι με καναπέ που γίνεται διπλό κρεββάτι,κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη (με ένα μόνο κρεββάτι,2 μπάνια.Η παραλία είναι 500μετρα με beachbar, εστιατόριο.κ.α . .Η τιμή από1 Μαίου είναι 60ε την ημέρα. Από 1 Ιουνίου εως 30 Ιουνίου ειναι 80Ε την ημέρα. Από 1 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου είναι 100ε την ημέρα. Ενεργειακή κλάση Α
-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.ktimatoependitiki.gr Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 10.ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.
REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ

Η εταιρεία “Realty Κτηματοεπενδυτική” ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στην εύρεση, τη διαχείριση και την προώθηση επενδυτικών ακινήτων και ακινήτων Golden Visa σε ολόκληρη την Ελλάδα. Απέκτησε ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 4.000 ακίνητα ετησίως και πάνω από 10.000 πελάτες, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο αξιόπιστη μεσιτική εταιρεία και να αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο ακίνητης περιουσίας. Με βαθιά γνώση της αγοράς και της διαδικασίας κτηματομεσιτικών συναλλαγών και επενδύσεων, η Realty Κτηματοεπενδυτική κατέχει εδώ και 42 χρόνια εξέχουσα θέση στην κορυφή της πυραμίδας της Ελληνικής κτηματαγοράς.

Είμαστε στη διάθεση σας και πιστεύουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί σας.

REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ
Τηλ.6908.566356
info@ktimatoependitiki.gr
www.ktimatoependitiki.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Β-35091 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
Έξοδα
τιμή
€ 2.200/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή