Γκαρσονιέρα Πειραϊκή - Χατζηκυριάκειο, Χατζηκυριάκειο, Πειραϊκή - Χατζηκυριάκειο

Πειραϊκή - ΧατζηκυριάκειοΠειραϊκή - Χατζηκυριάκειο
  • € 83.000
  • 2
  • 48
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties Υπερυψωμένο Ισόγειο διαμέρισμα στην Πειραϊκή εμβαδού Ε= 48 τ.μ.

Πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό διαμέρισμα το οποίο αποτελείται από ένα όμορφο χωλ και καθιστικό με ένα μικρό μπαλκονάκι, από ένα άνετο και λειτουργικό υπνοδωμάτιο με μπαλκόνι και παράθυρο, από μία εξίσου φωτεινή κουζίνα και από ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα είναι γωνιακό με αρκετά ανοίγματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει φυσικό φως καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι ένας ψηλοτάβανος χώρος με άνεση, ζεστασιά, πολλές προοπτικές και δυνατότητες.

Το δάπεδο είναι μωσαϊκό, τα κουφώματα είναι ξύλινα, η θέρμανση είναι κεντρική με πετρέλαιο, η κατάσταση του είναι καλή και το σημείο που βρίσκεται είναι εξαιρετικό, αφού βρίσκεται κοντά στην αγορά, έχει από πάνω λαϊκή Κάθε Σάββατο, βρίσκεται κοντά σε σχολεία, απέχει 2' από τη θάλασσα, βρίσκεται κοντά στην Καλλίπολη, κοντά σε στάση λεωφορείου, απέχει 5' από τη Μαρίνα Ζέας, απέχει 5' από το Λιμάνι του Πειραιά, 10' από το Σταθμό Μετρό Δημοτικό Θέατρο και 10' από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Είναι ιδανικό για οικογένεια, για ζευγάρι και για επένδυση με άμεση ενοικίαση σε καλή τιμή.

Τιμή: €83.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr.
1-933556
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
933556
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
48 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 83.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή