Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

ΒασιλικήΘεόπετρα, Τρίκαλα, Ελλάδα
  • € 3.000/μήνα
  • 711
  • 3+
Περιγραφή

Διατίθεται για μακροχρόνια μίσθωση επαγγελματικό κτίριο συνολικής επιφάνειας 711.6  τμ., 3 επιπέδων, σε οικόπεδο έκτασης 2.750,00τμ. επί της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Ιωαννίνων, στα φανάρια της Θεόπετρας Δεξιά όπως ανεβαίνουμε για Καλαμπάκα, μόλις 6.500 μέτρα από τον κόμβο της Βασιλικής με την νέα Κεντρική Οδό (Ε-65). Το κτήριο είναι ημιτελές και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, 1ο όροφο, κεραμοσκεπή.
Το ισόγειο είναι σήμερα χωρισμένο σε 2 χώρους, ο ένας προορίζεται για reception και ο δεύτερος για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος,
ενώ ο 1ος όροφος είναι διαμορφωμένος σε ξενώνα με 9 δωμάτια με ατομικό μπάνιο και βεράντα με θέα περιμετρικά το Σπήλαιο της Θεόπετρας, τα Μετέωρα, τον Κόζιακα και τον κάμπο των Τρικάλων.
Στο υπόγειο του κτιρίου σήμερα υπάρχουν 3 αποθήκες.
Το Κτήριο κατασκευάστηκε το έτος 2006. Διαθέτει μεγάλο αύλειο χώρο με περίφραξη και πόρτες εισόδου από τον δρόμο για Θεόπετρα και εξόδου προς την Ε. Ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας.
Η αρχική σκέψη των ιδιοκτητών ήταν να φτιάξουν στο ισόγειο εστιατόριο και καφέ για τους ταξιδιώτες, στον όροφο έναν μικρό ξενώνα για τους επισκέπτες της περιοχής και στο υπόγειο κοινόχρηστα πλυντήρια ρούχων και αυτοκινήτων, κοινόχρηστη κουζίνα κλπ για την εξυπηρέτηση όσων βρίσκονται στην περιοχή και τροχόσπιτα και μηχανές.
Σήμερα δίνεται προς ενοικίαση και λόγω θέσης η καταλληλότερη χρήση είναι αυτή του καταλύματος ή του bus station για λεωφορεία και ιδιωτικά οχήματα. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει περιορισμός στην χρήση.
Η θέα του ακινήτου είναι επιβλητική, καθώς στο βάθος δεσπόζουν η Καλαμπάκα και οι βράχοι των Μετεώρων, που αποτελούν τον 10ο παγκόσμιο αναγνωρισμένο προορισμό με αυξημένη τουριστική κίνηση σε επισκεψιμότητες αλλά και σε διανυκτερεύσεις. Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν τις διανυκτερεύσεις να είναι στο 3 ανά κράτηση, μέσο όρο.
Το κτήριο απέχει από 5,8χλμ από την Πλατεία Δημαρχείου στην Καλαμπάκα, 7,1 χλμ από το γραφικό Καστράκι και τα Μετέωρα, 2χλμ από την Θεόπετρα και το σπήλαιο της Θεόπετρας, 16,8χλμ από τα Τρίκαλα, 57χλμ από την ορεινή περιοχή του Ασπροποτάμου με τα γραφικά χωριά, το Μοναστήρι του Σταυρού με τους 13 τρούλους, και στη συνέχεια το χιονοδρομικό του Περτουλίου και το Δάσος ελάτης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Απέχει επίσης 80 χλμ από την Λίμνη Πλαστήρα. 
Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο +30 2431 772913, είτε ηλεκτρονικά στο info@bougla.gr, προκειμένου να προσδιορίσουμε ραντεβού υπόδειξης του ακινήτου. |
BOUGLA REAL ESTATE AND MORE, ο τοπικός σας μεσίτης. | Επίσης θα μας βρείτε στην διεύθυνση του γραφείου μας Ζάππα 20 κ Βενιζέλου (ισόγειο), Τρίκαλα, Ελλάδα, από τις 10:00πμ έως τις 6:00μμ. | Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. | Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Νόμο 4072/2012.
Βίκυ Μπούγλα, Πιστοποιημένη Μεσίτης Ακινήτων - Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας, TUV Austria Hellas, Αρ. Πιστ. 105702200026
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-162 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
711 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 3.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή