Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
  • € 580.000
  • 1
  • 490
Περιγραφή
Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ 200τμ. ΜΕ ΡΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΣΑΝΣΕΡ, ΑΠΌ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 85τμ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΡΙ 20 τμ. Ι ορ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100τμ ΜΕ 2Δ.ΣΚ.Λ, ΤΖΑΚΙ, ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΤΑ ΜΕ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ 100τμ ΜΕ 3Δ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ . ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΟΥΞ , ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. ΕΊΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 251 τμ. ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ, ΤΑ ΔΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΑ ΩΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΛΠ.-ΕΊΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ. Ενεργειακή κλάση Γ, Εντός σχεδίου πόλεως, Επενδυτικό ακίνητο , Εσωτερική σκάλα
-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.ktimatoependitiki.gr Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 10.ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.
REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ

Η εταιρεία “Realty Κτηματοεπενδυτική” ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στην εύρεση, τη διαχείριση και την προώθηση επενδυτικών ακινήτων και ακινήτων Golden Visa σε ολόκληρη την Ελλάδα. Απέκτησε ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 4.000 ακίνητα ετησίως και πάνω από 10.000 πελάτες, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο αξιόπιστη μεσιτική εταιρεία και να αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο ακίνητης περιουσίας. Με βαθιά γνώση της αγοράς και της διαδικασίας κτηματομεσιτικών συναλλαγών και επενδύσεων, η Realty Κτηματοεπενδυτική κατέχει εδώ και 42 χρόνια εξέχουσα θέση στην κορυφή της πυραμίδας της Ελληνικής κτηματαγοράς.

Είμαστε στη διάθεση σας και πιστεύουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί σας.

REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ
Τηλ.6908.566356
info@ktimatoependitiki.gr
www.ktimatoependitiki.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Β-35949 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
490 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Έξοδα
τιμή
€ 580.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή