Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 2.000.000
  • 5+
  • 580
Περιγραφή
Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ 4 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 96ΤΜ .ΚΑΘΑΡΑ 74 ΤΜ.ΚΑΙ 90 ΤΜ . ΚΑΘΑΡΑ 69 ΤΜ.ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ 2Δ.ΣΚ.Λ , ΕΊΝΑΙ ΓΩΝΙΑΚΑ, ΤΟ ΈΝΑ ΣΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΆΛΛΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΛΑΙ.ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ, ΔΙΑΜ. 200ΤΜ ΜΕ 3Δ.ΣΤ.Κ.Λ.WC ΛΟΥΞ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ. ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΔΙΑΜ.200ΤΜ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΌΠΩΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ.ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕ 4 ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΓΚ ΚΑΙ ΈΝΑ ΧΩΡΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 8 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΈΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΟΥΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ.ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΟ.Η ΑΔΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 1994.ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗ.ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΚΑΙ ΨΗΣΤΑΡΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΑΝΣΕΡ. ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΊΝΑΙ 427 ΤΜ.ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ ,ΠΟΛΎ ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ.

Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 10. Αριθμός ορόφων 2, Βεράντα, Διπλά τζάμια, Εμβαδό μπαλκονιών 40τ.μ., Εμβαδό οικοπέδου 250τ.μ., Εμφάνιση Διεύθυνσης, Ενεργειακή κλάση Γ, Εντός σχεδίου πόλεως, Επενδυτικό ακίνητο , Εσωτερική σκάλα, Ευκαιρία, Κλιματισμός, Κουφώματα ανακλινώμενα Συνθετικά, Πάρκινγκ σε πυλωτή , Πολυτελής Κατοικία, Πόρτα ασφαλείας, Προσανατολισμός Ανατολικομεσημβρινός, Πρόσβαση Ασφαλτος, Ρεύμα Τριφασικό, Συναγερμός πλήρης , Τίτλος Κυριότητος Ακινήτου , Τύπος Δαπέδων Μάρμαρο - Ξύλο
-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ,ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ www.ktimatoependitiki.gr Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 10.ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.
REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ

Η εταιρεία “Realty Κτηματοεπενδυτική” ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και εξειδικεύεται στην εύρεση, τη διαχείριση και την προώθηση επενδυτικών ακινήτων και ακινήτων Golden Visa σε ολόκληρη την Ελλάδα. Απέκτησε ένα χαρτοφυλάκιο πάνω από 4.000 ακίνητα ετησίως και πάνω από 10.000 πελάτες, με αποτέλεσμα να γίνει η πιο αξιόπιστη μεσιτική εταιρεία και να αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο ακίνητης περιουσίας. Με βαθιά γνώση της αγοράς και της διαδικασίας κτηματομεσιτικών συναλλαγών και επενδύσεων, η Realty Κτηματοεπενδυτική κατέχει εδώ και 42 χρόνια εξέχουσα θέση στην κορυφή της πυραμίδας της Ελληνικής κτηματαγοράς.

Είμαστε στη διάθεση σας και πιστεύουμε σε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί σας.

REALTY ΚΤΗΜΑΤΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ
Τηλ.6908.566356
info@ktimatoependitiki.gr
www.ktimatoependitiki.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Β-32188 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
580 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή