Ρετιρέ Κιτύρος, Βουτάς, Πελεκάνος

ΠελεκάνοςΚιτύρος
  • € 96.000
  • 2
  • 70
  • 1
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024
Περιγραφή
Απολυτη χαλαρωση και ησυχια σε ενα μικρο σπιτακι με μεγαλη βεραντα και συγκλονιστικη θεα. Απολαμβανετε το κρητικο τοπιο στο απλετο φως, αλλα και τον εναστρο ουρανο με τους νυχτερινους ηχους της τοπικης πανιδας. Ταξιδευετε πισω στον χρονο σε αυτο το ξεχασμενο μικροσκοπικο χωριουδακι με την παμπαλαια βρυση που η κατασκευη της χανεται στην εποχη των Οθωμανων και των Ενετων. Οι υπεροχες παραλιες της Παλαιοχωρας ειναι στα 12-16 χιλιομετρα (20-30 λεπτα οδηγηση).

Το διαμερισμα ειναι περιπου 70τμ και αποτελειται απο εναν πετρινο οντά 50τμ που κτιστηκε πριν απο εναν αιωνα. Ο οντας οδηγει στην κουζινα 14τμ η οποια βγαινει στην σκεπαστη βεραντα με την ξυλινη περκολα. Αμεση εξοδο στην ιδια βεραντα υπαρχει και απο τον οντα. Η υπολοιπη βεραντα των 40τμ ειναι ξεσκεπαστη και την ημερα προσφερεται για ηλιοθεραπια ενω τη νυκτα για παρατηρηση των αστρων.

Η τουαλετα 6τμ ειναι εξωτερικη, διπλα στην κουζινα.

Η μια εισοδος της βεραντας/αυλης ακινητου βρισκεται σε αποσταση 45 μετρων απο τον αμαξωτο δρομο και μεσολαβουν μερικα σκαλοπατια και μια κοινοχρηστη αυλη. Η κανονικη εισοδος του ακινητου ειναι μεσω της σκαλας που ενωνει την ιδιωτικη βεραντα με την κοινοχρηστη αυλη του ισογειου. Απο εκει βγαινουμε παλι στον αμαξωτο δρομο με 35 μετρα αποσταση επιπλεον, αφου διασχισουμε ενα παραδοσιακο μονοπατι με αρκετα φαρδια σκαλοπατια.

Η Κιτιρος ειναι μια γειτονια με 8-9 σπιτια και δεν υπαρχει ουτε καφενειο ουτε παντοπωλειο. Στο χωριο Βουτας 2km μακρια, υπαρχουν δυο καφενεια ομως για τα ψωνια σας θα πρεπει να πατε στην Παλαιοχωρα 14km (25 λεπτα με το αυτοκινητο) οπου θα βρειτε τα παντα και φυσικα Φαρμακειο. Στην Κανδανο υπαρχει Κεντρο Υγειας.

Εκτος αν ειστε δεινος ορειβατης, το αυτοκινητο ειναι απαραιτητο.

Υπαρχει προς πωληση και ελαιωνας με 140 ελαιοδενδρα καθως και κηποχωραφο.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6521965
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 96.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης