Τριάρι Πειραϊκή - Χατζηκυριάκειο, Χατζηκυριάκειο, Πειραϊκή - Χατζηκυριάκειο

Πειραϊκή - ΧατζηκυριάκειοΠειραϊκή - Χατζηκυριάκειο
  • € 310.000
  • 4
  • 110
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου εμβαδού Ε=110 τμ με κλειστό parking στην περιοχή της Πειραϊκής.

Πρόκειται για ένα μοναδικό διαμέρισμα γεμάτο φως και ζεστασιά. Αποτελείται από ένα μεγαλοπρεπές ενιαίο χώρο καθιστικού - κουζίνας ο οποίος είναι άκρως λειτουργικός αφού χωροταξικά το καθιστικό καλύπτει ακόμα και μεγάλου μεγέθους έπιπλα και η κουζίνα είναι εξίσου άνετη με πολλά ντουλάπια μεγάλης χωρητικότητας προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.

Έπειτα, συναντάμε τα τρία φωτεινά και ευρύχωρα υπνοδωμάτια στα οποία υπάρχουν εντοιχισμένες περιποιημένες ντουλάπες σε άριστη κατάσταση, στο χωλλ υπάρχει ακόμα μία πολύ μεγάλη ντουλάπα η οποία είναι εξίσου ευρύχωρη. Τέλος, υπάρχουν δύο μπάνια τα οποία είναι μοντέρνα, άνετα και εξυπηρετούν την καθημερινότητα μίας μεγάλης οικογένειας. Μοναδικό συναίσθημα δημιουργούν τα δύο μπαλκόνια, στα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού βιώνοντας ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια του. Το μπαλκόνι στο οποίο έχουμε πρόσβαση από το καθιστικό υπάρχει μερική θέα στη θάλασσα και υπάρχουν δύο κρυφοί αποθηκευτικοί χώροι.

Το επιπλέον και ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του διαμέρισματος είναι φυσικά η κλειστή θέση στάθμευσης, τα αρίστης ποιότητας κουφώματα αλουμινίου με σίτες, η πόρτα ασφαλείας, η αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, το ξύλινο δάπεδο με εξαερισμό προς αποφυγήν υγρασίας και φουσκώματος του δαπέδου, η δορυφορική εγκατάσταση, οι τέντες, ο ηλιακός θερμοσίφωνας και το κουμπί επανακυκλοφορίας νερού, το φως ασφαλείας που υπάρχει σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. Τέλος υπάρχει υδραυλική εγκατάσταση σε γούρνα ασφαλείας σε περίπτωση διαρροής του νερού.

Η χρονολογία κατασκευής του διαμέρισματος σύμφωνα με την οικοδομική άδεια είναι το 2009 και η αποπεράτωση του έγινε το 2011 όπου και εγκαταστάθηκαν οι ιδιοκτήτες. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, αφού βρίσκεται κοντά στην αγορά, έχει από πάνω λαϊκή κάθε Σάββατο, βρίσκεται κοντά σε σχολεία, απέχει 2' από τη θάλασσα, βρίσκεται κοντά στην Καλλίπολη, κοντά σε στάση λεωφορείου, απέχει 5' από τη Μαρίνα Ζέας, απέχει 5' από το Λιμάνι του Πειραιά, 10' από το Σταθμό Μετρό Δημοτικό Θέατρο και 10' από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου τη διεκπεραίωση της αγοραπωλησίας άμεσα και με αξιοπιστία.

ΤΙΜΗ (Συζητήσιμη) : €310.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 21 1117 7946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr.

Κωδικός Ακινήτου : 1-933767
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
933767 - 16/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 310.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή