Δυάρι νέο, τρίτος όροφος, Σεπόλια, Σεπόλια - Σκουζέ

Σεπόλια - Σκουζέ
  • € 272.700
  • 3
  • 101
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κέντρο Αθήνας, Σεπόλια - Σκουζέ: Πωλείται νεόδμητο Διαμέρισμα 101τ.μ. στον 3ο όροφο με ασανσέρ με αυτόνομη θέρμανση. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 2023 και διαθέτει ενεργειακή κλάση A, τζάκι.. Τιμή 272.700€

οροφοδιαμέρισμα 101τ.μ. χωρίς ημιυπαίθριους,  3ου ορόφου σε πολυτελή νεόδμητη ενεργειακή πολυκατοικία με ιδανικό προσανατολισμό, προσόψεως, διαμπερές, φωτεινό. Το διαμέρισμά αποτελείται από ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, μεγάλη open plan κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και δυο μπάνια. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με ατομική εγκατάσταση, θερμοπρόσοψη σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτιρίου και ενεργειακή κλάση Α, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες για υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματισμό, μεγάλες βεράντες, parking πιλοτής και αποθήκη.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική ήσυχη τοποθεσία στα Σεπόλια πλησίον του Μετρό και ηλεκτρικού αλλα και στάσεις λεωφορείων σε ιδανική τοποθεσία πλησίον σχολίων όλων των βαθμίδων, φροντιστηρίων, σούπερ μάρκετ και κεντρικής αγοράς καταστημάτων, φαρμακείων και τραπεζών. Μόλις 50 μέτρα από το μελλοντικό αστικό πάρκο της περιοχής και λοιπών σχεδίων ανάπλασης και αναβάθμισης.

*Υπάρχει δυνατότητα η κουζίνα να σχεδιαστεί εξατομικευμένα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε ιδιοκτήτη.

| Κωδικός Ακινήτου: #ΚΑΤ75955
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΚΑΤ75955 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
101 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Έξοδα
τιμή
€ 272.700
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή