Ρετιρέ Χρήζει ανακαίνισης, 32 τμ, Κέντρο, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 80.000
  • 2
  • 32
  • 1
  • 6
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Ιδιαίτερα προνομιακό studio, με τεράστια βεράντα καταπληκτικού προσανατολισμού, που προσφέρει ιδιωτικότητα, ηρεμία και θέα. Έχει αμεσότητα με χώρους αναψυχής, πολιτιστικών δρώμενων και άθλησης.
Πρόκειται για διαμέρισμα εμβαδού 32,40 τ.μ. 6ου ορόφου (δώμα) σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα, κατασκευασμένη το 1971.
Αποτελείται από ένα κυρίως δωμάτιο με δρύινο πάτωμα, χολ, κουζίνα, μπάνιο, και χρήζει ανακαίνισης.
Το διαμέρισμα έχει στην αποκλειστική του χρήση, οριοθετημένο χώρο ταράτσας εμβαδού 74 τ.μ. με όμορφη απεριόριστη θέα μέχρι το όρος Αιγάλεω, καθώς και εξώστη εμβαδού 14 τ.μ. με θέα το όρος της Πάρνηθας, την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Η ιδιοκτησία έχει άπλετο φως όλη τη διάρκεια της ημέρας, λόγω προσανατολισμού σε ανατολή, νότο και δύση.
Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά στην Λεωφόρο Συγγρού, ενδιάμεσα της Πλατείας Δαβάκη Καλλιθέας (όπου μελλοντικά θα δημιουργηθεί σταθμός Μετρό) και της Πλατείας Νέας Σμύρνης (όπου υπάρχει σταθμός Τραμ), πλησίον του Πάρκου και Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, του Πολιτιστικού Κέντρου Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση, του Άλσους Νέας Σμύρνης, του Δημοτικού κολυμβητηρίου Καλλιθέας, και μόλις 3 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη.
Άμεση γειτνίαση με δύο Πανεπιστήμια (Πάντειο και Χαροκόπειο), την Σιβιτανίδειο Σχολή, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, super market, μεγάλη εμπορική και δημοτική αγορά.
Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση σε κοινωφελή χώρο πρασίνου στην γειτονιά, και σε συγκοινωνία που δίνει την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης τόσο στο παραλιακό μέτωπο και τη θάλασσα, όσο και στο κέντρο της Αθήνας.
Ένα σαφώς επενδυτικό ακίνητο προς χρήση για Airbnb ακόμα και ως οικιστική ,έτοιμο να αναβαθμιστεί ως μια πολύ καλή επιλογή για διαβίωση στην Καλλιθέα, μία περιοχή με συνεχιζόμενη ανάπτυξη, που είναι κόμβος αναψυχής, άθλησης και διασκέδασης.
Το ακίνητο δεν έχει καμία εκκρεμότητα οποιασδήποτε μορφής, και είναι άμεσα μεταβιβάσιμο.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8285
☎️ 210 6812500
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
17776
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
32 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή