Δυάρι Ξεναγόρα, 2, Νέα Κυψέλη, Κυψέλη

ΚυψέληΞεναγόρα, 2
  • € 150.000
  • 3
  • 99
  • 2
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή

Το διαμέρισμα στεγάζεται σε πολυκατοικία, η οποία βρίσκεται επί των οδών Αγίου Μελετίου 78 & Ξεναγόρα 2 ( πεζόδρομο), στην περιοχή Πλατεία Αμερικής. Βρίσκεται σε απόσταση 180 μ. από την Λεωφόρο Πατησίων και μόλις περίπου 300 μ. από την οδό Φωκίωνος Νέγρη, γνωστή για τους χώρους αναψυχής που διαθέτει.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον Β’ όροφο της πολυκατοικίας, έχει πολύ καλή διαρρύθμισή, είναι προσόψεως, γωνιακό και χρήζει ανακαίνισης.

Αποτελείται από τέσσερα δωμάτια, δύο οφφις, χωλλ, αβάν χωλλ, λουτρό, αποθήκη W.C. ξένων και κουζίνα με μπαλκόνι προς τον ακάλυπτο και επίσης διαθέτει μπαλκόνια και προς τις δύο οδούς. Έχει εύρος οπτικού πεδίου και θέα προς το αστικό περιβάλλον. Το δάπεδο είναι επικαλυμμένο με μωσαϊκό και ξύλο (δρύινο).

Σημαντικό στοιχείο αποτελεί επίσης το πλούσιο δίκτυο με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που προσφέρει η περιοχή. Συγκεκριμένα, επί της Λεωφόρου Πατησίων υπάρχουν στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ και σε ίσες αποστάσεις 800 μ. περίπου στα νότια και στα δυτικά, βρίσκονται οι σταθμοί Μετρό ΗΣΑΠ Αττική και Βικτώρια.
Λόγω της θέσης του είναι εξαιρετική επιλογή και για γραφείο. (πλησίον Υποθηκοφυλακείου, Ευελπίδων κ.α.)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6524131 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
99 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης