Δυάρι Αλεξανδρείας 9-9, 546 43, Θεσσαλονίκη, Μπότσαρη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΑλεξανδρείας 9-9, 546 43, Θεσσαλονίκη
  • € 190.000
  • 3
  • 60
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Υπαρχουν πολλοι διαθέσιμοι τύποι διαμερισμάτων . Μικρα και μεγαλυτερα για να καλύψουν καθε ανάγκη του υποψήφιου αγοραστή. Ένας εντυπωσιακός και μοντέρνος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός που θα κάνει το ακίνητο να ξεχωρίζει στο περιβάλλον του. Όλα τα διαμερίσματα και οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα για την άνετη διαμονή των κατοίκων, ενώ οι μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι εναρμονίζονται με την αισθητική πλευρά του εξωτερικού σχεδιασμού. Το έργο θα εκτελεστεί με υλικά άριστης ποιότητας και από εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό που είναι εξοικειωμένο με τις σύγχρονες κατασκευαστικές απαιτήσεις. Τα στατικά του κτιρίου έχουν ελεγχθεί λεπτομερώς και με τις κατάλληλες παρεμβάσεις, συμμορφώνονται πλέον με τους νέους κανονισμούς δόμησης και αντισεισμικού ελέγχου βάσει των νέων μέτρων του 2023. Ο φέρων οργανισμός του κτιρίου θα αποτελείται από οπλισμένο σκυρόδεμα.  Όσον αφορά την ενεργειακή κάλυψη του κτιρίου,  προβλέπεται η χρήση κατάλληλων υλικών   θερμομόνωσης και θερμοπροστασίας, εκτός  από τα ειδικά ενεργειακά κουφώματα που θα   χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τη σχετική μελέτη.
Πρόκειται για ανακατασκευή παλιότερου κτιρίου και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2023    και να ολοκληρωθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά από την κεντρική λεωφόρο  B. Ολγας και περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από τη στάση του ΜΕΤΡΟ.   Ο εξωτερικός σχεδιασμός του  κτιρίου είναι εντυπωσιακός  με ξύλινες λεπτομέρειες
στην μπροστινή πλευρά, ενώ  τα διαφορετικά σχέδια των  μπαλκονιών δημιουργούν ένα  μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Όλοι οι εσωτερικοί  χώροι έχουν σχεδιαστεί   εστιάζοντας στη  λειτουργικότητα των  επιμέρους χώρων  συνδυάζοντας τους αρμονικά με την αισθητική  πτυχή του εξωτερικού   σχεδιασμού.
Το διαμερισμα αυτο ειναι ενα απο τα πολλα διαθεσιμα προς πωληση.  Βρισκεται στον 4ο οροφο της οικοδομης . Αποτελειται απο 2 δωματια , σαλοκουζινα, μπανιο και εχει μεγαλη βεραντα στην προσοψη της οικοδομης.  Διαθετει και  μια θεση σταθμευσης.

Το κτίριο θα αποτελείται από 5 ορόφους συν  δώμα και συνολικά 41 διαμερίσματα. Από τον   3ο όροφο και πάνω, όλα τα διαμερίσματα θα   διαθέτουν θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο  και στο ανοιχτό ισόγειο πυλωτη .
Η οικοδομη εχει ασανσερ και βρισκεται κοντα σε στασεις λεωφορειων, καταστηματα, σουπερμαρκετ , σε μικρη αποσταση απο την παραλια και εχει ευκολη προσβαση απο και προς το κεντρο της πολης.  

Ζητηστε να ενημερωθειτε και αλλους τυπους κατοικιων  !!!

Μεσιτικού κωδ. AAL2613
Τηλ επικοινωνίας 6984253899, 6906221950

Συνεχής ενημέρωση τιμών και διαθέσιμων ακινήτων. Εμπειρία στον χώρο της μεσιτείας.
Αναθέστε μας το ακίνητο σας προς πώληση ή ενοικίαση σε Θεσ/νικη, Χαλκιδική και Κατερίνη. Ψαχνετε να αγοράσετε σπίτι, γη, ξενοδοχείο, επαγγελματικό χώρο, βίλλα ;
Επισκεφθείτε την σελίδα μας για περισσότερες προτάσεις ακινήτων https://www.homeforall.gr Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα ακίνητα που προκύπτουν στην αγορά, συμπληρώστε την αίτηση σας στην κατηγορία «Ζήτηση « και μόλις αναλάβουμε ενα νέο ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες , θα σας ενημερώνουμε μέσω μέιλ ή τηλεφωνικά σε προτεραιότητα. Κάντε μας like στην σελίδα μας https://www.facebook.com/home4allthessaloniki Η Home4all λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α ώστε να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.
Κόστος υπόδειξης 10€ για 1-2 ακίνητα και 20€ από 3 ακίνητα και πάνω. Κόστος υπόδειξης ακινήτων εκτός Θεσσαλονίκης (Χαλκιδική ,Κατερίνη κλπ ) 50€. Τα ποσό θα αφαιρεθεί από την μεσιτική αμοιβή εφόσον ολοκληρωθεί η πράξη. Στις ενοικιάσεις κατοικιών ή επαγγελματικής στέγης η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται σε ένα μηνιαίο μίσθωμα. Για ακίνητα αξίας έως 50.000ευρω η μεσιτική αμοιβή είναι 1.000€
Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. Μέλος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
Μέλος της Ε.Π.Π.Α. ,μέλος της Ευρωπαϊκής CEPI και της Αμερικανικής N.A.R. .
Κάτοχος διεθνούς αναγνωρισμένης πιστοποίησης πραγματογνωμόνων ακινήτων B.P.O.R.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AAL2613 - 21/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 190.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή